Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Жена започна да разменя предмети и се сдоби със собствен дом напълно безплатно
Автор: Екип Ruse24.bg 16:41 / 17.12.2021Коментари (0)391
©
От фиба за коса до къща – това е краткото обобщение на живота на Деми Скипър. Тя е потребител на TikTok и стана известна по цял свят със замените на редица предмети, докато най-накрая не се сдобила с къща напълно безплатно.

30-годишната Скипър от Сан Франциско сега е горд собственик на къща в Нашвил, Тенеси. Пътят до новия дом започнал с една най-обикновена фиба за коса. Тя искала да провери колко далеч може да стигне, разменяйки различни предмети с непознати хора.

Скипър заменила фибата за комплект евтини обеци. След това сменила обеците за четири чаши за коктейл "Маргарита“, които пък разменила за прахосмукачка.

Първите няколко замени се случвали в Сан Франциско, но скоро Скипър започнала да търси други хора, които обичат замените на предмети и онлайн. Целият си път тя документира в социалните мрежи и става изключително популярна в TikTok.

Прахосмукачката Скипър сменила за сноуборд, който по-късно сменила за слушалки, а тях – за лаптоп. Компютърът пък сменила за фотоапарат. Малко по-късно Скипър разменила няколко чифта маратонки за iPhone, който пък разменила за каравана "Додж“ от 2008 г.

Караваната Скипър разменила за автомобил Mini Cooper кабриолет, който няколко седмици по-късно сменила за скъпо колие. Бижуто било разменено за колело за упражнения, което пък Скипър разменила за автомобил "Мустанг$.

Колата била разменена за малка дървена къща, която пък на свой ред била разменена за автомобил, по-късно за три трактора.

Тракторите били разменени за изключително скъпа абонаментна карта за американска верига ресторанти на стойност 40 000 долара. Скипър разменила картата за каравана със система за захранване "Тесла“, която най-накрая разменила за малка къща край Нашвил.

Повече от 5 млн. души проследили размените на Скипър в социалните мрежи. През януари тя и съпругът ѝ планират да се преместят в Тенеси, за да ремонтират новия си дом.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: