Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Женя Джаферович води неуспешна битка с килограмите, тежала 80 кг
Автор: Екип Ruse24.bg 13:01 / 28.11.2022Коментари (0)625
©
Евгения Джаферович най-после реши да бъде откровена и да не крие проблемите си с килограмите. Риалити героинята от години води изтощителна битка с наднорменото си тегло, което не успява да регулира. Тазгодишната участничка от "Игри на волята" разкри в интервю за женско списание, че е тежала цели 80 кг и това при ръст около 165 см. Евгения е категорична, че много често е ставала обект на нападки за външността си. 

"Лицевата ми парализа е била обект на много коментари и критики. Лицето ми невинаги изразява мислите и емоциите ми. Нима има смисъл да отговарям на негативни коментари?! Била съм 47 кг в болница, в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за това отричане, мразене и старание да се нарани някого" – казва инфлуенсърката, която на снимки изглежда не повече от 60 кг.

Жени иска да се приемаме такива, каквито сме и да гледаме с позитивизъм на закръглените си форми, но тя самата не ги приема, съдейки по обработените й снимки, на които е със силно вталено тяло. Джаферович е успяла да се втали от 80 на 70 кг. с две пластични операции.

"Никога не съм ги криела. Те са две и са следствие на двете ми прекрасни дечица, родени със секцио. Имах диастаза на коремната стена и много останала кожа след двете бременности. Направих си абдоминопластика и след това вазер липосукция. Сега имам страхотен корем!" – хвали се гримьорката от "Като две капки вода".

Блондинката прави режими и програми за отслабване, а самата тя не може да влезе във форма, това често е обект на критика от последователите й.

"След като ти самият не можеш да отслабнеш без липосукция е малко лицемерно да продаваш програми за отслабване. Да, Черната Златка също продава програми, но тя има страхотно тяло без да си е изсмуквала тлъстините и да си е сложила изкуствена преса на корема. Между другото тази преса стои изключително смешно на по-едри жени и си личи от километри, че не е истинска. Ефектът е комичен" – коментират в социалните мрежи.

Половинката на Ваня Джаферович е бивша плувкиня, но никога не е била слаба. Тя тежеше 58 кг. по време на участието й в третия сезон на "Сървайвър", който беше преди 14 години. След това кантарът все е показвал нагоре.

Жени е била на корицата на едни от топ списанията за мокри мъжки фантазии, а дори и подгласничка и на "Мис Плеймейт“ през далечната 2010 г. Интересен факт е, че Благовеста Бонбонова, която нашумя от "Ергенът“ е финиширала 3-та на същия конкурс. Днес риалити героинята се срамува от голите си снимки и всячески се опитва да разкара кадрите от социалните мрежи, но без успех.

Джаферович има пареза на лицето, но въпреки това се блъска и с хиалурон и филъри при столична дерматоложка. "Когато се случи парезата (около раждането на дъщеря ѝ - б.р.), не го приех фатално. Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едва на 22, изобщо не бях суетна, не мислех за себе си и "колко е зле“ състоянието ми. Към днешна дата виждам колко много ми се е отразило, но знам, че към онзи момент нямаше какво повече да направя за лечението си, за да не се сблъсквам днес с такива сериозни последствия Миналата година Ваня също получи такава пареза, което е толкова минимално като шанс, че клони към невъзможното. Шеговито се наричаме сем. Фациалис. Радвам се, че неговото лечение премина успешно и днес няма и следа от парезата" – признава най-мразената участничка от "Игри на волята".

Ваня и Жени често си навличат гнева на хората с това, че се бутат във всевъзможни предавания, риалити шоута и реклами и с това досаждат на зрителите, пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: