Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Златка разкри кога вдига сватба с Карен
Автор: Екип Ruse24.bg 10:43 / 13.01.2023Коментари (0)609
© Facebook
Златка Райкова и годеникът й Карен ще се врекат във вярност и ще вдигнат сватба до края на годината.

Блондинката, която празнува днес своя 37-и рожден ден, разкри пред "Телеграф“, че двамата с любимия й все още не са започнали организацията на събитието, защото чакат предстоящото раждане на своя първи наследник.

"Мислим за сватба още тази година, но мен ме е страх от организация, преди да родя. Искам да знам, че с мен и бебето всичко е наред“, разказа самата Златка.

Навръх личния си празник Златка си пожела това, което си пожелава всяка година - здраве на себе си и на най-близките си. Тази година ще добави още нещо към пожеланието си – да роди едно здраво момченце.

"Лично за себе си пожелавам винаги да съм в такава хармония със себе си, както напоследък“, сподели Злати и разкри, че ще отпразнува днешния ден по традиция с най-близките си.

"Ще прекарам рождения си ден на празнична вечеря с приятели и любимия мъж“, издаде носителката на титлата "Мис Плеймейт“. Блондинката не спира да повтаря колко е щастлива с половинката си и малкия Благойчо. Всички те очакват с нетърпение да уголемят броя на семейството. Засега те все още не са избрали име на бебето, тъй като всеки отстъпва на другия в избора. "Още се колебаем за името, но и двамата казваме "Каквото ти кажеш“. Ще стигнем до взаимно решение, разбира се“, разказа с усмивка Златка.

Златка Райкова разказа и какво й е донесла изминалата година.

"2022 година беше много разнообразна година за мен откъм преживявания и емоции. Отново научих много за себе си и не само, за близките си също“, сподели плеймейтката. За Коледа тя получи подарък на четири гуми от годеника си, като разкри за изненадата пред своите последователи в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. В краткото стори Злати благодари за отношението и любовта на Карен и издаде, че новото й возило е било декорирано с бели балони и любимите й цветя червени рози. Двамата обявиха публично връзката си миналата година, а преди няколко месеца се сгодиха. Мъжът предложи брак на любимата си романтично на гръцкия остров Миконос. Изненадата беше в луксозен хотел, декориран с балони, много рози, бижута на известна марка и, разбира се, пръстен. Райкова сподели снимка в Инстаграм за щастливата новина, като написа: "Казах ДА“. Под снимката заваляха стотици коментари и честитки за новото семейство от приятелите и феновете им. Карен е с арменски произход и е бивш тенисист. "Щастлива съм с него“, казва винаги влюбената блондинка.

Близо два месеца след годежа Райкова обяви официално, че двамата чакат бебе. Тя качи снимка с коремчето си от Малдивите и написа: "Бременна съм. Не бъдете тъжни за нас, беше планувано. Скоро ще бъдем четиричленно семейство“.

А по-късно влюбената двойка обяви и пола на бебето. На специално организирано събитие бъдещите мама и татко бяха поканили близки свои приятели. Всички разбраха за пола на бебето чрез балон, от който излетяха сини лентички. На въпроса ни как протича бременността й Златка разкри: "Бременността ми протича по същия начин както първата. Първите месеци ми беше доста зле, но сега всичко е наред. Дори качвам същите килограми. Сега сме добре и в очакване“.

Синът й Благойчо, който е дете от миналата й връзка с бившия футболист Благой Георгиев, ще влезе в ролята на батко и със сигурност ще учи мъника на детски пакости. Самият той е на 3 годинки, но Златка не е напълно сигурна, че бъдещият батко осъзнава мама какво има в коремчето си, но въпреки това много му се радва.

"Благойчо разбира, че ще има бебе, но не знам дали точно го осъзнава. Целува ми корема и го гали често“, разказа тя. Малкият Благой е на 3 години. На 1 октомври Злати и Карен отпразнуваха рождения му ден с приятели, други малки дечица и много интересна украса за мъниците. Подобно на много млади родители като Александра Богданска и Даниел Петканов Злати направи личен инстаграм профил на сина си. "Посетете профила на моето Бобче“, написа тогава майката на Благой Георгиев–младши. "Добре дошли в моя профил. Тук ще виждате мои снимки и клипове, които разказват за моето детство“, пишe в един от постовете на детето. Благойчо вече има 5831 последователи в профила си само за няколко месеца. Той следва само майка си и нейния годеник Карен.

Русата Златка често пътува на екзотични места и признава, че пътуванията са нейната страст. Последно беше на Малдивите с любимия си и разказа, че топлите страни я привличат повече, отколкото студените дестинации. Също сподели кое е мястото, което все още не е посетила, но мечтае за него: "Обичам топлите и екзотични места, всяко място със слънце и море ми харесва. Може би искам да видя и Бора Бора“. Златка рекламира много брандове, както и има свой такъв за дрехи. Но когато не работи и е почивка, тя се наслаждава на любимите си хобита. Въпреки напредналата бременност тя продължава да посещава фитнеса и да тренира усилено. Личи не само по снимките в залата, но и по формата, която тя поддържа.

"През свободното си време обичам да спортувам, както и да гледам сериали“, потвърди тя. Неведнъж Златка е споделяла във въпросниците, които пуска в инстаграм профила си, че е силен характер и трудно се огъва. Всичко освен децата и здравето й е маловажно за нея: "За мен трудност е нещо свързано с децата ми и здравето. С всичко останало се справям“.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мартенски музикални дни 2024
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
Строежът на АМ "Хемус"
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: