Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Злобните клюки и коментари за Лора Крумова нямат край
Автор: Екип Ruse24.bg 17:46 / 22.08.2021Коментари (0)651
©
Лора Крумова, която си тръгна от Би Ти Ви преди два месеца, не е напуснала по собствено желание, а е била уволнена и то без никакви пропуски в работата си, твърдят хора от телевизионните среди. Емблематичната водеща изкара една година като зам.-главен редактор на "Шоуто на Николаос Цитиридис". Но след като тази пролет то бе съкратено от един час на половин, й съобщили, че в него вече няма работа за нея.

Според актуалната клюка, програмният директор на Би Ти Ви – Христо Хаджитанев, преценил, че Лора Крумова не разполага с професионален опит за заеманата от нея длъжност. Тя е работела като зам.-главен редактор на забавно вечерно шоу, а целият й трудов стаж е свързан с новините и актуалните предавания. Когато я взели на работа, идеята била в шоуто на Цитиридис да има не само смешки, но и по-задълбочени интервюта, като в същото време да се коментират и актуални теми. Но с времето станало ясно, че тази формула не върви и не се възприемала добре от зрителите. В търсене на висок рейтинг, който така и не успяват да постигнат, в предаването все повече залагат на забавната част, като намаляват актуалната. Идеята за тази промяна била лично на директора Хаджитанев, който е участвал в изготвянето на концепцията за шоуто, преди да стане шеф.

Според хора от Би Ти Ви, Лора Крумова не е била изгонена директно. Нещата обаче й били представени по такъв начин, че да няма друг избор, освен да си тръгне. На известната журналистка било обяснено, че предаването, в което работи, променя драстично формата си. Заради това на самата нея вече няма да й бъде интересно да работи в него. Говори се също така, че и заплатите са били орязани в съответствие с времетраенето – наполовина. Популярната водеща нямала какво друго да направи, освен да си събере багажа и да си тръгне.

Според слуховете, тя вече е приела да се върне на предишното си работно място – Нова телевизия. В нейната кариера вече има подобен случай, само че с обратен знак. След като преди години стана първата водеща на предаването "Тази събота и неделя", тя забременя и през 2013 г. роди сина си Явор. Вместо обаче да се върне в Би Ти Ви след майчинството, отиде в Нова, където на практика е минала по-голямата част от кариерата й. Преди 3 години, вече като служител на Нова тв, журналистката роди дъщеря си Мина. След майчинството започна работа в Би Ти Ви, но ето, че отново се завръща при конкуренцията, пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Изчезна 12-годишно дете от Перник
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: