Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зорница от "Ергенът" се оказа милионерска наследница
Автор: Екип Ruse24.bg 12:36 / 10.04.2022Коментари (0)573
©
Зорница Господинова  от "Ергенът" се оказа милионерска наследница. Родителите на Зори Джи въртят доста фирми и медицински център и лаборатория, научи "Уикенд". Дружествата на Господинови имат сериозен капитал и годишен оборот за стотици хиляди левове, показа наша проверка. Само майката на момата, която се бореше за сърцето на Виктор, върти цели 6 фирми. 

Всъщност родителите на Зорница спонсорират безбройните й обучения, семинари и курсове, които е завършила и продължава да търси какви нови умения да придобие. Това, за което може да се завиди на риалити героинята, са пътуванията й. Зори е обиколила половината свят, но сама, никога с мъж или приятелки, защото не можела да си намери ерген, който да отговаря на високите й критерии. Доминикана, Египет, Малдиви, Занзибар, Тайланд, Катар, Бали, Индия, Шири Ланка, Израел, Баку, Сингапур и Узбекистан са само част от страните, които е посетила Господинова. Тя няма шефове и блестяща кариера, защото всъщност работи за родителите си, но не е ясно точно какво. Зорница вече е осигурена и готова за семейство - това е единственото нещо, което й липсва.

"Бях влюбена във Виктор. Той изключи човек, който държи на него, цени го и вижда положителни качества в него. Виктор не ме оцени и много загуби" - коментира 32-годишната мома, която от малка е глезена от мама и тате.

Зрителите на шоуто още в началото предположиха, че Зори Джи има пари, съдейки по многото й обучения и курсове, но не й кариера. Риалити звездата живее в своя реалност и не е в час със заобикалящия я свят. Търновката не крие, че е живяла на различни дестинации – от екзотични, по-екзотични. Тя е доста разочарована от шоуто и това, че Виктор Стоянов не я избра да продължи. Милионерската щерка не скри, че иска на по-късен етап да се установя зад граница.

"Винаги съм симпатизирала на това да живея в чужбина“, заяви тя в интервю и уточни, че "Ергенът“ не я е оценил. Костадинова не успя да даде на Виктор бележка в която разкри, че е написала "Любовта ми все по-силна става, но ревност жестока се задава. Ако искаш ти да бъдеш с мен, покани ме на романтична среща вдругиден“.

По ирония на съдбата всестранно развитата госпожица си тръгна от шоуто точно когато обясняваше, че усеща, че чувствата й с Виктор са взаимни. Близки до бизнес дамата, която е и певица ала Джорджано, разкриха, че Зори е изплашила всички ергени в родното й Велико Търново и околията, защото още след втората среща им говорела за брак, деца и дори предбрачен договор, писа "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Строежът на АМ "Хемус"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: