Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зрител на "Капките": Прощавай госпожо Хилда, не исках да бъда зъл, но хайде да слезем малко на земята
Автор: Екип Ruse24.bg 11:32 / 31.03.2022Коментари (0)975
©
Макар и да се старае да бъде с вид на миловидна болонка, дъщерята на прочутият джазмен Вили Казасян успява единствено да оглавява класацията на най-недолюбван член на журито, откакто е седнала в съдийското столче на "Като две капки вода".

Думите ѝ, че кралицата на поп музиката Мадона пее фалшиво и ходи като чапла силно подразниха почитателите на материалното момиче у нас. Поредната ѝ изцепка отново предизвика гнева на меломаните. Най-яркия пример за отношението към певицата, която е известна само с това, че е близка с продуцента Маги Халваджиян и затова е в панела на шоуто, публикуваме сега. Колоритния анализ на поведението на Хилда от последния лайф в понеделник e направен потребител във Фейсбук:

"Хилда Казасян вчера в Капките: "Мадона пее фалшиво и ходи като чапла". Такааам. Прощавай Госпожа Хилда, не исках да бъда зъл, но хайде да слезем малко на земята. Първо: Собственото ти ниво е съпоставимо с това на самодеен ансамбъл от читалище в Полски Тръмбеш, с цена на билет, по-ниска от тази на 3-ка кебапчета с фанта лимон. А качеството в ниските на Мадона не можеш да го стигнеш дори и да си вържеш гръкляна на фльонга. Второ: Спорно е да се каже дали ходи като чапла или като газела, но само 3 крачки на Мадона, по която и да е сцена, струват колкото всичките ти хонорари до момента + всичките които вероятно ще вземеш до края на комичния си творчески път, умножено по 10 и с ДДС. Когато ѝ влезеш в обувките, можеш да се пробваш пак. Трето: Нямаш авторитет. А да храчиш по някой драстично по-успешен и талантлив от теб в национален ефир, не ти докарва автоматично такъв. В случай че не си разбрала, или просто ти е тъжно да го приемеш, Мадона е най-успешната жена изпълнител за всички времена в световен мащаб и отдавна е на ниво глобална културна икона. А твоята клета кариера плува в буркан с формалин между два сезона на Капките.“, пише интернет потребителя.

Шоуто "Като две капки вода“ не веднъж е разгневявало почитателите, а основен дразнител в повечето случаи е Хилда Казасян. Имитаторското състезание върви към своя финал, на който ще участват само пет от десетимата изпълнители. Временната класация се оглавява от Краси Радков, следван от Сано, Дарин и Есил, които са почти сигурни финалисти, пише LifeOnline.

Още по темата: общо новини по темата: 2611
11.10.2022 »
08.06.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
13.03.2022 »
предишна страница [ 1/436 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: