Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зрител обясни подробно как е подарена победата на Алекса
Автор: Екип Ruse24.bg 10:25 / 30.11.2022Коментари (6)2024
След три месеца, изпълнени с изпитания за физиката, ума и волята на състезателите, "Игри на волята: България“ има своя нов шампион. Алекса Ерски надделя над своите съперници в битка с неочаквани обрати и стана големият победител в четвъртия сезон на най-екстремното риалити в телевизионния ефир. Той зае почетното първо място и спечели наградата от 100 000 лв.

Реакциите в социалната мрежа Фейсбук обаче бяха разнопосочни. Една част от зрителите твърди, че едва ли не всичко е било предварително ясно и нагласено, друга категорично смята, че победата на сърбина е заслужена.

Ето и някои от коментарите:

- Алекса, абсолютен манипулатор, не заслужаваше победата. Георги, това младо момче, нито веднъж не нападна другите, че го пращат на битки и побеждава много пъти, дори вчера беше по-напред с пъзела от Фифо

- Има ли подобно предаване, в което е спечелил българин? Някой да ми припомни, моля. Миналата година Андрей - украинец, сега Алекса - сърбин. Сървайвър, последния - Зоран македонецът. Защо все така? Толкова и такива добри състезатели българи участваха. Как така се получава, чудя се. Защо не Филип? Той заслужаваше - мое мнение. Защо дадоха толкова голямо предимство на Алекса? За да не може никой да го настигне ли?!

- Всички мрънкат и го плюят Алекса, но той достойно си победи. Не се е крил като мишка от битки, държа се мъжки и достойно, говореше нещата така, както трябва да са, но хората са свикнали да има интрига, двуличие и злоба, тогава е по-честно.

- Алекса трябваше да отпадне още на онази капитанска с Филип. И това не го мисля само аз, самите участници го потвърждават в надкастите, в които участват. Лефтеров, Чакалов, Мани, Генчо, Ралица са само част от тези, които открито казват, че онази капитанска е била планувана за елиминационна.

В последствие все неравностойни битки с жени, в негова полза. Щеше да отпадне и на полуфинала, но тук продукцията вече си научи урока или по-скоро му видяха възможностите и решиха да го презастраховат, като му предложат предимство.

От своя страна пък този така "доблестен" човек, мъж на честта, с усмивка до уши и без изобщо да се замисли, веднага си го "купи". И още - колко бутане и бутане за този актьор видяхме не е истина. И за финал - пъзел? Кога е имало пъзел на финал? Когато някой изостава физически, но трябва да победи - пъзел, разбира се... Недостоен победител. Адмирации за Гого, Филип и Георги. Трябваше името на някой от тях да блесне на финала, но уви... Продукцията от самото начало си определи Алекса за победител и пак те си го направиха такъв.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всчко му е фалшиво на това гомненце.Даже песента изпя Пукни зоро която е за завръщането на сръбските войски през 1914 година.Хубаво ама е писана през 2010г за филма Монтевидео.Нещо като сиртаките създадено от Микис Теодоракис за филма Зорба гърка.
-1
 
 
Много вътрешно взимате нещата от някакво предаване, дали е наговорено какво да се случи от самото начало или всичко е както е били по телевизията какво значение има, да не би Българите като отидат в други държави и успеят кой със спорт кой с нещо друго и на световно ниво ги провъзгласят да не го заслужават защото видиш ли как Българин ще спечели нещо в Америка там няма ли мъже? Получиха му се нещата на тоя с лекото просто и тва е, ние обичаме да мразим всички други който не са Българи или ако са който са направили нещо повече от нас, после като идем някъде ама те тия такива онакива ами докато сте тука плюете всички националности ама като идете там на екскурзия или за друго колко хубаво колко такова мазнотии.
+1
 
 
И още нещо - Филип започна пъзела и после спря, за да изчака сърбина почти да го завърши, и чак тогава имитира подреждане. Е, няма как 15-20 минути само да се суетиш и нищо да не нареждаш. И какво искат да ни покажат с печеленето от чужденци - че няма кадърни българи ли?
+1
 
 
В следващиЯ сезон ще Спечели северно македонец. мНого са добри
+1
 
 
Долен манипулаторУж защитава жените но винаги ги изполцваше да не го номинират.Фифо Георги и Гого бяха в пъти по добри на сръбчето го избутаха напред.и накрая изпя онази пасен на сръбските националисти.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: