Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зрителите бесни на финала на "Братя": Защо убиха Топал?
Автор: Екип Ruse24.bg 11:58 / 26.11.2022Коментари (0)555
©
Финалът на криминалната драма "Братя", чийто последен епизод беше излъчен в четвъртък вечерта, шокира част от зрителите, които не очакваха главният герой - Денис Топал да загине, прострелян в сърцето от брат си Сандо.

Героят на Владимир Михайлов премина през петте сезона от амплоато на мафиот и убиец до човек, който се опитва да си изкупи греховете си като помага на полицията да бъдат заловени големи престъпници и си възвръща истинската самоличност на Драгомир Донков. Последните минути преди финала, когато Драго и семейството му разбраха, че брат му Борис Донков (Калин Врачански) е жив и работи в Европол и Борис даде благословията си Драго да се ожени за Лора (Йоанна Темелкова) и изведнъж всичко изглеждаше много сладко-романтично, дори нереално, Денис падна покосен от два куршума в сърцето, изстреляни от другия му брат Сандо (Алекс Иванов).

И точно този драматичен за главния герой финал раздели зрителите. А по повод края на филма актьорите публикуваха и любопитни кадри от снимачната площадка, а някои от тях се разделиха доста емоционално с героите си и с колегите. Ето част от хилядите коментари "за" и "против" трагичния финал, които зрители споделят във фен групите на сериала в социалните мрежи:

"Защо трябваше да убивате главните герои? Сапунка ли щеше да стане, ако тримата братя не се съберат заедно?" "Защото главните герои са мафиоти, колкото и да ни харесват. И трябва да си получат заслуженото. Иначе какъв щеше да е извода от филма - че злото винаги побеждава ли?" "Поуката е, че всеки си получава заслуженото. И Сандо, и Денис, и Карамитев бяха мафиоти и избиха много хора, така че трябваше да си платят за това. Борис беше "доброто ченге", затова го "съживиха" . Та поуката е, че доброто винаги побеждава."

 "Страхотни актьори, много готин филм, но много лош край. Сандо прости на баща си, а застреля брат си, Драго толкова се бореше за името и щастието си, а накрая умря, Карамитев толкова злини направи, а Сандо му помогна да си умре спокойно. Сандо толкова серии го даваха само да лежи, а за 2 проходи сам, че и тръгна да убива и него си застреля. Можеше да се направят още серии и с друго развитите на нещата. Според мен, прецакахте целия филм с тоя край. Няма да има друг сезон, а нямаше какво ще се случи с тия, които останаха живи. Можеше 5 минути да отделите и да дадете след известно време. Остават много въпроси без отговор, а финал. Разочарована съм от края. А за актьорите браво! Страхотни сте!", коментират зрители, цитирани от Lupa.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: