Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звезди се молят за Кирил Маричков и бързото му оздравяване
Автор: Екип Ruse24.bg 10:38 / 08.05.2024Коментари (0)1807
©
"Дръж се, бате Кире! Ти си боец, а всички ние сме с теб!".

Този сърцат апел отправи музикантът Васко Кръпката, който в момента е в Германия, но бе научил тревожната новина, която обиколи България, САЩ и Канада, че любимият "щурец" Кирил Маричков е претърпял злополука и е прекъснал турнето си зад океана.

Вокалистът на "Щурците" е част от супергрупата "Фондацията", но се завърна преждевременно у нас след инцидент, придружаван от помощник, заради болка и по препоръка на лекарите.

"Много се разтревожих, като прочетох новината. Ние сме близки приятели с Кирил. Моля се само да не го боли нищо, моля се на Господ да е с него и му пожелавам му да е благословен и бързо, бързо, бързо да се възстанови. Кире, бъди ми здрав, Кире!", проплака Богдана Карадочева.

Колегата й Развигор Попов също бе научил за здравословния проблем на Маричков: "Прочетох, че Кирил е претърпял злополука и че не е добре, но подробности за здравословното му състояние не знам. Пожелавам му на тези светли празници да бъде час по-скоро здрав и да бъде такъв, какъвто си го знаем всички - весел, с млад дух и добър музикант" - казва Развигор.

Екип на в. "България Днес" се свърза и с Наско от Б.Т.Р., който пътуваше (бел. ред. - вчера) за концерт в Пловдив.

"Чух за инцидента. Колегата Славчо Николов е част от турнето на "Фондацията". Не знам подробности, но е нещо по-сериозно от падане или физическа травма", сподели изпълнителят на "Цвете от луната".

 

Наско обеща заедно с пловдивската публика да подкрепи колегата си Маричков от сцената и чувствено призна: "Ние всички му желаем от сърце скорошно възстановяване и му стискаме палци, и ще пеем за него и вярвам, че Кирил Маричков ще се оправи и ще посрещне здрав и прав своя 80-годишен юбилей".

Композиторът певец Богдан Томов също бе научил от пресата за инцидента с Маричков.

"Прочетох новината, но мисля, че не е нещо тежко и сериозно", категоричен бе Томов и допълни: "На тези години човек, колкото и енергичен и харизматичен да е, трябва да бъде сигурен, че претоварване не трябва да има", настоя изпълнителят на "Фото, моля".

По негови думи почитателите на Маричков, които са си купили билети, за да чуят изпълненията му на задокеанските сцени, ще имат възможността да ги изпеят като послание към пострадалия "щурец" и за негово здраве заедно с останалите музиканти, които продължават турнето - Иван Лечев (ФСБ), Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански ("Те") и Дони.

"Няма нужда да казвам колко безценен е Кирил Маричков за българската рок музика, а на него - един голям музикант и добър приятел, от сърце му желая да не се дава, а да последва светлия пример на "Ролинг Стоунс" и да продължава. Затова, приятелю, оправяй се бързо, сцената, публиката и ние, приятелите ти, те чакаме", трогателно каза Томов.

Още по темата: общо новини по темата: 5380
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
предишна страница [ 1/897 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: