Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звездите вещаят невероятен късмет и много пари за представителите на две зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 09:28 / 07.04.2019Коментари (0)1114
©
Хороскоп за днес, 7 април

Овен

Не е изключена нова интимна връзка, твърде сериозна, страстна и интересна. За съжаление, сега сте твърде ревниви. Вземете се в ръце, иначе може да пречупите нещо прекрасно. Затова пък всякакви промени и преустройства сега преминават удивително гладко, така че ако те са необходими, не пропускайте момента. Вземете си за помощник човек с опит и проследете цялата документация да е изчерпателна и правилно оформена. Обхваща ви непреодолимото желание да пръскате пари наляво и надясно. Вземете под контрол разходите или може да се окажете с празни джобове, но в обкръжението на маса безполезни и ненужни вещи.

Телец

Рязкото нарастване на вашето обаяние и привлекателност е сериозна поддръжка при преодоляването на всякакви препятствия по пътя към щастието. Вашата предпазливост и сдържаност ви помагат да определите позицията си в постоянно изменящите се обстоятелства. Денят може да бъде ознаменуван с решението на важна професионална задача. В близко бъдеще творческите ви и делови контакти ви носят доходи.

Близнаци

При сложния избор Близнаците дават предпочитание на интелектуален човек, с когото могат да разговарят с часове на отвлечени теми. Ако поискате, можете да проявите тактичност и дипломатичност в общуването, да окажете разбиране и помощ на хората, но само ако това не противоречи на вашите интереси. Възможно е да повярвате в себе си и благодарение на постигнатата силна воля решително да се насочите към своята цел.

Рак

Ставате по-търпеливи и разкрепостени, което ви дава приятната възможност просто да се наслаждавате на любовта. Трябва на всяка цена да избягвате свадите и скандалите. Денят е особено плодотворен в творческо отношение за художниците, поетите и хумористите. Раците имат възможността да сключат изгоден договор с чужда фирма, който им осигурява определен доход през тази година.

Лъв

Ако дадете воля на лошите страни от вашия характер, то може да ви привлекат след себе си недостойни хора, виното, картите и вие да погубите своите интелектуални способности. В любовните си отношения Лъвовете могат да бъдат непридирчиви и страшно ревниви. Вашият дар слово ви носи уважение и вие влияете доста на хората. Вие сте щедри и способни част от парите си да жертвате за хуманни и благотворителни цели.

Дева

Денят преминава доста напрегнато. Емоциите преобладават над разума, което може да доведе до скарване с любимия човек. На семейните Деви много тревоги може да причини съпруга или някой от по-възрастните членове на семейството. Много Деви прекарват този ден на крака, но усилията им може да не се увенчаят с особени успехи. Предстоящите разходи могат да доведат вашия бюджет до нула.

Везни

Възможни са промени в личния живот. Днес не обръщайте внимание на битовите дреболии. Занимавайте се само с важни неща. Денят е за приключване на всички текущи дела и правене на изводи. Възможни са събития, които да напомнят на Везните за миналото и да им подскажат насоката на бъдещите дейности. Днес не ви се препоръчва да рискувате и да се занимавате със скъпо струващи покупки.

Скорпион

Енергетично мощен ден, благоприятен за срещи, сключване на договори и брак. Влюбените са на прага на бракосъчетанието, а съпрузите преживяват отново меден месец и се радват на успехите на децата. Мнозина осъзнават пропуските от миналия месец и се заемат с нови интересни и перспективни неща. Още през този месец получавате резултатите от договарянето.

Стрелец

Влюбените Стрелци се чувстват прекрасно и могат да им израснат крила на гърба. В отношенията с околните може да се установи хармония и пълно взаимно разбиране. През този период Стрелците могат да разкрият творческите си таланти и артистичност. Неудържимият порив към успех може да донесе на най-активните и дейни Стрелци достоен резултат.

Козирог

Възможни са резки промени в живота, които можете да приемете близко до сърцето си, тъй като именно сега не ви се иска да променяте нищо. Втората половина на деня може да се окаже не особено успешна. Възможно е да сте силно разочаровани от битовата техника. Постарайте се да предразположите към себе си нужните ви хора. Ако имате късмет, при вас всичко се получава от първия път. Здравият смисъл и точният разчет могат да ви предпазят от сериозни грешки.

Водолей

Възможно е да ви предстои романтична среща или среща с отдавнашна симпатия. Очаквате от тях предложения. Великодушието по отношение на околните ви помага да пречупите негативните тенденции на деня. Благоприятен ден за обръщане към началството с делови предложения и изучаването на нови форми на привичната дейност. Възможни са грешки и пропуски поради невярно тълкуване на информацията.

Риби

Ако почувствате, че губите власт над собствените си емоции, по-добре е да се усамотите и да позволите на страстите да улегнат. Началото на деня е свързано с неочаквани неща, не всички от които се оказват приятни. Реакцията на Рибите може да бъде непредсказуема и неуправляема. Активен и напрегнат ден. Той може да бъде изпълнен с различен род изненади, както приятни, така и не много. Рибите са способни да свършат много неща. Не ви се препоръчва да държите парите си в банки и различен вид акции, тъй като е възможно повече да загубите, отколкото да получите.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лято 2024
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: