Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Момиче опита да убие осиновителите си, страдала от изоставане на растежа
Автор: Екип Ruse24.bg 12:44 / 26.09.2019Коментари (0)620
©
Кристин Барнет и съпругът ѝ Майкъл Барнет преминават през истински кошмар в мига, в който решават да си осиновят дете от сиропиталище във Флорида през 2010 г.

За целта двойката спира избора си върху 10-годишната Наталия Грейс /на снимката/, която по произход била украинка. Всичко върви нормално до 2012 г., когато родителите внезапно разбират, че 12-годишната им дъщеричка страда от хипофизарен нанизъм (изоставане на растежа). Така след поредица от изследвания е установено, че 12-годишната Наталия всъщност е на 22 години.

През 2016 г. двойката неочаквано взима решението да се премести в Канада при биологичните им деца. Причината е, че започват да се страхуват за живота си, след като Наталия нееднократно ги предупреждавала, че ще ги убие.

Така съпрузите заминават за Канада, като изоставят апартамента в САЩ, в който са живеели под наем. В него оставят и осиновената им дъщеря. Когато по-късно полицията е уведомена, че в продължение на няколко месеца семейството е спряло да плаща наем и отива на адреса, намира там само Наталия, която им заявява, че е на 9 години и родителите ѝ са я изоставили. По случая веднага бива образувано дело.

,,Избягахме, защото тя неведнъж ни е заплашвала с убийство. Казваше ни в прав текст, че иска да ни убие, да ни увие в одеяло и да ни зарови в някой двор. Имаше нощи, в които съм се будила и съм я виждал да стои в средата на коридора и да ни гледа. Наложи се да скрием всички видове остри предмети, които имахме по онова време, но въпреки това трудно заспивахме'', разказва Кристин Барнет в интервю за ''Дейли мейл''.

,,Дори един ден я бях видяла как ми сипва някакъв прах в кафето, при което я попитах какво прави, а тя най-невъзмутимо ми отвърна, че иска да ме отрови. Медиите и обществото ме изкараха най-лошата майка на света, но те не знаят за какво малко чудовище ставаше дума'', допълва Барнет.

Въпреки че двойката предоставя безспорни доказателства, че момичето всъщност е с 10 години по-голямо от това, което се вижда, съдът на щата Индиана освобождава на 19 септември т.г. Кристин Барнет след парична гаранция в размер на 5500 долара.

Майкъл Барнет е освободен също, но без да заплаща парична гаранция.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: