Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
НСО с мерки за сигурността на гражданите и гостите на София на Националния празник 3 март
Автор: Екип Ruse24.bg 11:25 / 01.03.2022Коментари (0)466
©
архив
На Националния празник на България - 3 март 2022 г. (четвъртък), Националната служба за охрана предприема мерки за осигуряване на сигурността на жителите и на гостите на София. Това съобщиха от пресцентъра на НСО.

От 11.00 часа пред Паметника на Незнайния воин в столицата ще се състои церемонията за издигане на националното знаме на България. От 12.00 ч. пред сградата на Администрацията на Президента ще се състои тържествена смяна на гвардейския караул. Тържествената проверка (заря) по случай Националния празник е с начало 18.30 часа на пл. "Народно събрание“.

Гражданите, които желаят да наблюдават церемонията пред Паметника на Незнайния воин, ще имат достъп до събитието през контролно-пропускателни пунктове (КПП), организирани на ул. "Раковски“ и "Оборище“, при ул. "Париж“ и ул. "Шипка“ и при южната страна на храм-паметника "Свети Александър Невски“.

За желаещите да наблюдават тържествената проверка (заря) на пл. "Народно събрание“ достъп ще бъде осигурен през три контролно-пропускателни пункта – два от двете страни на пешеходните алеи на бул. "Цар Освободител“ в близост до изходите на подлеза при СУ "Свети Климент Охридски“ (кръстовището на бул. "Цар Освободител“ и бул. "В. Левски“) и през един КПП на бул. "Цар Освободител“ (откъм хотел "Сенс“).

Служителите на НСО ще извършват проверки. Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за наличие на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически изделия. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани на събитията. Достъпът на лица във видимо неадекватно състояние също ще бъде ограничаван.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: