Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Най-очакваното зрелище в процеса срещу Тръмп": Сторми Даниелс описва първата им среща
Автор: Екип Ruse24.bg 22:29 / 07.05.2024Коментари (0)1030
©
Сторми Даниелс се яви във вторник (7 май) на свидетелската скамейка по делото срещу Доналд Тръмп, като описа пред съдебните заседатели сексуалната среща, която порноактрисата твърди, че е имала през 2006 г. и която е довела до това, че 10 години по-късно й е било платено, за да запази мълчание по време на президентските избори. Показанията й предизвикаха интереса на редица западни медии, сред които ВВС и Associated Press.

Показанията на Даниелс, които са включвали подробен и на моменти нагледен разказ за срещата, която Тръмп отрича, са най-очакваното зрелище в процеса, който се движи между таблоидни елементи и сухи обяснения за водене на документация. Свидетелските показания в съдебната зала на порноактриса, която твърди, че е имала интимна среща с предишния американски президент и предполагаем кандидат на републиканците, се прибавят към дългата поредица от исторически премиери в делото, което вече е наситено с безвкусни твърдения за секс, подкупи и прикриване, пише АР.

Нейните изявления са от централно значение за делото, тъй като през последните седмици на републиканската президентска кампания на Тръмп през 2016 г. тогавашният му адвокат и довереник Майкъл Коен е платил на Даниелс 130 000 долара, за да мълчи за това, което тя твърди, че е била "неудобна и неочаквана сексуална среща с Тръмп" по време на голф излет на знаменитости в езерото Тахо през юли 2006 г. Тръмп не се призна за виновен.

Съдебните заседатели са били втрещени, докато Даниелс е разказвала как първоначалната им среща по време на турнир по голф, на която са обсъждали филмовата индустрия за възрастни, е преминала в "кратка" сексуална среща, която според нея Тръмп е инициирал, след като я е поканил на вечеря и в хотелския си апартамент.

След края на разговора тя е заявила: "Беше ми много трудно да си обуя обувките, защото ръцете ми трепереха толкова силно", е свидетелствала тя.

"Той ми заяви: "О, беше страхотно. Нека се съберем отново, миличка", е продължила Даниелс. "Аз просто исках да си тръгна".

През годините след разкриването на срещата Даниелс се превърна в яростен противник на Тръмп, споделяйки историята си в книга и по телевизията и критикувайки предишния президент с подигравателни и унизителни подмятания. Но не е имало прецедент за събитията от вторник, когато тя се е изправила лице в лице с Тръмп и е била помолена в строга обстановка в съдебната зала да опише преживяванията си пред журито, което преценява дали да осъди за първи път в историята президент на САЩ за тежки престъпления.

Тя се срещнала с Тръмп, защото студиото за филми за възрастни, за което работела по това време, спонсорирало една от дупките на голф игрището. Двамата разговаряли за индустрията за филми за възрастни и за режисьорските й способности.

По-късно, в зоната, известна като "стаята за подаръци", където известните голфъри събират подаръчни торбички и сувенири, Тръмп я споменал като "умната" и я попитал дали иска да отидат на вечеря - е разказвала Даниелс.

Тя е свидетелствала, че е приела поканата на Тръмп, защото е искала да се измъкне от планираната вечеря с колегите си от компанията. Тя е заявила, че тогавашният й пиар е предположил в телефонен разговор, че поканата на Тръмп е добър повод да се откаже от работната вечеря и че от нея "ще излезе страхотна история", която може би ще помогне на кариерата й.

"Какво може да се обърка?", си е припомнила тя думите на пиара.

Още по темата: общо новини по темата: 57
15.05.2024 »
06.05.2024 »
28.04.2024 »
26.04.2024 »
22.04.2024 »
19.04.2024 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: