Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Осъдиха на доживотен затвор най-масовия изнасилвач в историята
Автор: Екип Ruse24.bg 10:40 / 08.01.2020Коментари (0)598
©
Във Великобритания осъдиха мъж за 136 изнасилвания и общо 159 сексуални престъпления, съобщи ВBC.  Детективи твърдят, че не са успели да идентифицират поне още 70 негови жертви. Става въпрос за 36-годишния Рейнхард Синага. Прокуратурата е описала индонезиеца като "най-големия изнасилвач в историята на Великобритания", а съдията по делото е обявил, че "никога няма да е безопасно той да бъде на свобода".

Синага беше осъден на доживотен затвор, а минималното изтърпяване трябва да е поне 30 години.

Самоличността на изнасилвача беше разкрита за първи път по време на решението на съда в Манчестър. Полицията твърди, че има доказателства за негови нападения над поне 190 души. Синага подготвя докторантура в университета в Лийдс, като аспирантът вече излежава една доживотна присъда с минимален срок от 20 години. Това решение е било от два по-ранни процеса от лятото на 2018 година и миналата пролет.

Индонезиецът беше признат за виновен, че е примамил в своя апартамент 48 мъже извън клубовете в Манчестър. Той ги дрогирал и нападал, заснемайки атаките си. Често ги примамвал с предложението да отидат да пият някъде или да си извикат такси, след като младите мъже напуснат нощните клубове и барове.

Той дрогирал жертвите си, след което се гаврел с тях, докато са в безсъзнание. Когато нападнатите се събуждали, повечето от тях нямали спомен за случилото се.

По време на изслушването по делото съдия Сюзан Годард КК е заявила, че Синага е "зъл сериен сексуален хищник, който е нападал млади мъже".

Изнасилвачът беше хванат през юни 2017 г. Тогава една жертва възвърнала съзнанието си, докато била нападната, преборила се със Синага и извикала полиция. При предходна присъда е станало ясно, че Синага е използвал върху жертвите си наркотика GHB (гамахидроксибутират).

След настоящото решение на съда Иън Ръстън от CPS заяви, че Синага е "най-големият изнасилвач в британската правна история" и вероятно "в света".

Вътрешният секретар Прити Пател заяви, че в отговор на "наистина отвратителните престъпления" на Синага, трябва да се провери дали се прави достатъчно за контролирането на разпространението на упойващия медикамент.

Присъдата на индонезиеца е за престъпления, които е извършил от януари 2015 г. до юни 2017 г., но полицията смята, че е започнал нападенията години по-рано.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: