Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Съпругата на Шумахер проговори за неговото състояние
Автор: Екип Ruse24.bg 09:08 / 09.09.2021Коментари (0)333
©
По-малко от седмица преди премиерата на документалния филм "Шумахер“ на Netflix, който се фокусира върху живота на германеца след неговия ски инцидент в края на 2013 година, неговата съпруга Корина и син Мик разкриха подробности около своя живот през последните седем години, предава "Sportal".

"Разбира се Михаел ми липсва всеки ден. Не ми липсва само на мен: децата, семейството, баща му, на всички ни липсва. Всички усещаме липсата на Михаел, но той е тук. По различен начин, но той е тук и ни дава сили“, каза Корина Шумахер.

"Ние сме заедно. Живеем заедно вкъщи и правим терапия заедно. Правим всичко възможно за да помогнем на Михаел да се възстанови и да сме сигурни, че той се чувства добре и част от семейството. Независимо от какво, аз ще направя всичко по силите си, всички ще го направим.

"Опитваме се да държим семейството както Михаел би го правил. Ние живеем собствените си животи. "Личното си е лично“, казваше той. За мен е важно той да продължи да се наслаждава на своя личен живот колкото се може повече. Михаел винаги ни защитаваше и сега ние защитаваме него“, завърши Корина.

Мик Шумахер, който направи своя дебют във Формула 1 в началото на сезон 2021, добави, че му липсват моментите с баща му. 

"От инцидента насам тези семейни изживявания, тези моменти, които според мен много хора имат със своите родители вече ги няма. Има ги, но в много малко количество и това не е честно според мен. Мисля, че аз и баща ми щяхме да се разбираме по различен начин, не само защото говорим един език, езика на моторспорта, а и щяхме да имаме много за какво да си говорим. Това си мисля през голяма част от времето, смятам, че това щеше да е готино. Ще дам всичко затова“, заяви пилотът на Хаас.

Седемкратният световен шампион пострада тежко на 29 декември 2013 година във френския курорт Мерибел и оттогава неговото състояние е една от най-добре пазените тайни не само във Формула 1, а може би и в световния спорт.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: