Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Тялото на изчезнал рибар е открито в крокодил
©
Останките на австралиец, изчезнал по време на риболов, били намерени в крокодил. 65-годишният Кевин Дармоди е видян за последно в събота в Кенедис Бенд с приятели - известно местообитание на соленоводни крокодили в отдалечена част на северен Куинсланд, Австралия. След като се чуват красъци, последвани от плясък - изчезва. 

След двудневно претърсване на района полицията евтаназирала два големи крокодила и открила части от човешко тяло в тях, предава BBC.

От полицията определят като "трагичен край" за мъжа, останките тепърва ще бъдат идентифицирани. Кевин Дармоди е познат като опитен рибар и известен член на общността в Кейп Йорк.

Двата крокодила, които били дълги по 4,1 м и 2,8 м, са убити в понеделник на около 1,5 км от мястото, където той е видян за последно.

Човешките останки са намерени само в едно от влечугите, но служителите по защита на дивата природа смятат, че и двете животни са замесени в инцидента.

Крокодилите са често срещани в тропическия север на Австралия, но нападенията са рядкост. Смъртта на 65-годишният мъж е 13-тото фатално нападение в Куинсланд от 1985 г., когато започват да се водят архиви.  

След забраната за лов през 1974 г. популацията на крокодили в района се е възстановила от ниското ниво от около 5000 животни до около 30 000 днес.

Според управленската програма на Куинсланд "проблемните крокодили“ се отстраняват от райони, където застрашават обществеността,  в редки случаи се евтаназират.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: