Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Заклаха човека, снимал трагедията с Качински
Автор: Екип Ruse24.bg 11:08 / 25.04.2010Коментари (9)2213
©
Сайтове и блогове в интернет подхраниха слуховете, че самолетът на президента на Полша Лех Качински е катастрофирал в Смоленск в резултат на заговор. Появиха се твърдения, че е убит човекът, който е снимал трагедията, в която загинаха Качински и половината от ръководството на държавата, предаде изданието МИГнюз. Убийството било извършено след пускането на видеото в YouTube. На лентата се вижда разбилият се полски Ту-154. Чуват се звукове, подобни на стрелба, както и смях и викове на руски, полски и английски "Не стреляйте!". Виждат се смътно и фигури, изскочили от гората до летището.

Блогъри предполагат, че това може да са руски спецове, отбелязва МИГнюз. Изданието обаче изрично подчертава, че информацията е от непроверени източници. Според грузински и украински сайтове пет дни след катастрофата срещу заснелия видеото човек било извършено покушение в Киев. Раненият бил закаран в болница с рани от нож. На 16 април неизвестни нападатели проникнали в стаята му, свалили кислородната му маска и го довършили с нож.

Междувременно останките на последните 21 от общо 96-те загинали край Смоленск бяха пренесени от Русия в Полша. Председателят на Националната следствена комисия Едмунд Клич рязко критикува работата на следствието. Полските прокурори още не разполагат с оригиналния запис на черните кутии, съобщава "Виртуална Полша". Министърът на отбраната Богдан Клих поиска ускоряване на разследването, както и то да бъде открито и прозрачно. Руският вицепремиер Сергей Иванов реагира с изявлението, че никой в Русия не иска да бави разследването.

Вчера до края на деня се очакваше партията "Право и справедливост" да обяви кандидатурата за президент на Ярослав Качински, брата близнак на загиналия президент Лех Качински, за изборите на 20 юни.


Още по темата: общо новини по темата: 9
02.10.2010 »
18.04.2010 »
18.04.2010 »
16.04.2010 »
12.04.2010 »
11.04.2010 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е необходимо да има пробойни от снаряди или други следи по самолета, за да се предположи заговор. Достатъчно е сигналните светлини на пистата да не са били включени и/или някой да обърка височината и координатите за кацане и самолетът вече е обречен.
0
 
 
Има нещо гнило в цялата ситуация! Тези блогъри не случайно пишат нещата които знаят или си мислят че знаят! Защо няма коментар на това от официалните власти?
0
 
 
Ако сте чели внимателно война Русия- Китай има и тя е икономическа и то доста сериозна!Интересното е, че наистина започна 2007, заради разработките на новият Китаски изтребител J-10 поколение 4++, двигателите, нав системи и оръжеен контрол, много приличат на СУ-27, по някаква случайност, може би...
+1
 
 
няма да ме изненада да е истина русначетата са много добри специалисти нашите мутри и др. що идват те да ги свиткат щото са добри и тихи и не оставят следи
0
 
 
аз лично много вярвам на баба Ванга,която е казала,че ще има трета световна война след покушението на 4 президента,единият вече падна..
+2
 
 
Аз допускам версията "Влияние (натиск) върху екипажа от страна на отговорни фактори на борда (противно на регламентиращите документи) за кацане на това летище. Това което е описано в статията са фантасмагории. Такива неща, ако се правят, надали се правят по този описан елементарен начин.
+2
 
 
Ала бала съчинения просто няма смисъл да се вземат насериозно. Че и на три езика слушали викове?! Айде, бе! Съвсем се развинтиха фантазиите на някои въздухари!
+1
 
 
Дори и да не е по описаният начин аз още в началото съм на мнение,че това е атентат.Не може мъгла да попречи за приземяването на самолета. Познавам пилоти на изтребители,които казват че такава ситуация се обиграва на симулатори всеки път преди полет.Отделно при такъв повод екипажа няма да е от случайни хора.
0
 
 
Твърде елементарно "покушение" е за да е истина. Няма как да се скрият пробойни от огнестрелно оръжие по корпуса от смесените екипи за разследване. Руснаците може и да са пияници, но не вярвам да са чак толкова глупави. Ако службите (както се предполагало) са искали да свалят самолета, надали точно ще стрелят. По-скоро имат много "доброжелатели" екстремисти, които се опитват от трагедията да извлекат дивиденти и раздухват небивалици.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
Бюджет 2024
Стрелба по Роберт Фицо
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: