Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
DW: ЕС, САЩ и Русия да смачкат Ислямската държава!
Автор: Екип Ruse24.bg 17:43 / 14.11.2015Коментари (11)2029
©
Към кризата с бежанците сега се прибавя и терористична криза. Всички сме в опасност. Сега Европа, САЩ и Русия трябва да се обединят и да смажат Ислямската държава, твърди в коментара си Бернд Ригерт, публикуван от Дойче веле.

Атака срещу Франция. Европа е шокирана. Коварните терористи бяха избрали за своя цел не само клетите случайни жертви, но и всички нас, цивилизованите хора. Цялото човечество, както се изрази американският президент Барак Обама.

В потресение и гняв сме принудени да гледаме отстрани, докато терористите нахлуват с концентрирани акции и безцелно избиват стотици хора. Франция, Европа и светът сега трябва да се изправят като един и да отвърнат на удара.

Срещу терористите, които очевидно са радикални ислямисти, трябва да се използват всички средства. Техните кукловоди, идеолозите на тези отвратителни убийци, независимо дали са в Сирия, в Ирак или другаде, трябва да бъдат издирени колкото е възможно по-бързо и да бъдат елиминирани. Защото така наречената Ислямска държава очевидно е обявила война не само на Франция, но и на всички свободолюбиви хора по света.

ЕС, САЩ и Русия да смачкат Ислямската държава

В името на изконните френски ценности свобода, братство и равенство сега цял свят трябва да се надигне срещу терора. В неделя в турския курортен град Анталия започва срещата на 20-те икономически най-развити държави, която предлага отлична възможност за това.

САЩ, Русия, че дори войски на НАТО от Европа трябва заедно да навлязат в Сирия и в Ирак и да ликвидират терористичната банда, наречена Ислямска държава - колкото е възможно по-бързо.

След атентатите в Париж през януари тази година станахме свидетели на вълнуващата демонстрация на солидарност, в която се включиха мнозина международни политици. Красив жест, спор няма, но това не е достатъчно. Безскрупулните убийци очевидно разбират единствено езика на насилието.

Замразете всички други конфликти!

Всички други конфликти по света сега трябва да бъдат замразени. Защото следващият терористичен акт може да удари произволна държава. Вчера в Русия също беше обявена повишена тревога заради опасността от тероризъм. В Турция миналия месец имаше голямо терористично нападение. Да не забравяме Мадрид-2004 и Лондон- 2005.

В момента никой не знае къде из Европа и по света и колко точно "спящи" терористични клетки поддържат ислямистите. Световната общност трябва да престане да се занимава със съдбата на сирийския властник Асад и най-напред да прекърши гръбнака на ужасяващата Ислямска държава.

Двойна криза

Ето, че към бежанската криза в Европа се добавя втора криза - терористичната. Заплахата е голяма и непредвидима. Тъкмо в този решителен миг Европа трябва да покаже, че може да бъде едно цяло, че може да действа като едно цяло.

Сигурността на гражданките и гражданите се намира под сериозна заплаха. Тъй че лидерите на Европа, на САЩ и на Русия са длъжни в един глас да заявят: Ще се браним!


Още по темата: общо новини по темата: 101
11.05.2016 »
02.04.2016 »
12.03.2016 »
28.02.2016 »
24.02.2016 »
19.02.2016 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
За кого е детската площадка в Цар Симеоновата градина? За деца или възрастни? Онова,което видях на 14.04.ме възмути много ,но изглежда само мен !
на 15.11.2015 г.
+1
 
 
Да се намеси САЩ ли?! То тези са способни само да създават конфликти , но далеч от тях и за чужда сметка.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 14.11.2015 г.
+2
 
 
Каква ислямска държава ще нападате бе? Бой на негри в тъмна нощ ли пак ще правите! А кой ги роди тези момчета кой? Те ги срещат тука с погачи и мед,разни хелзински и незнам какви комитети ти скачат на гушата само да отвориш уста а сега щели да се изправят. И срещу кого ще се изправите? И вие не знаете. Във Франция,Англия,Холандия,Белгия,Англия и Германия всичко е черен или фес ама сетила се мара да се побара! И не, аз не звуча расистки,аз съм си такъв! Първо са японците,после са белите и сетне всички останали...
Сподели какво ново....
на 14.11.2015 г.
+6
 
 
Това Русия,нато и т.н. може да се включат, но САЩ??? Та коя майка ще убие детето си? Ако искате да поправите нещо,не пипайте това,което работи,а намерете причината...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+4
 
 
БРАВО НА "ДОЙЧЕ ВЕЛЕ"!!!КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК ДА НЕ ОСТАНЕ!ВСИЧКИ СИРИЙЦИ И АРАБЕСКИ ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ДА ГИ ЕКСТРАДИРАТ В СИРИЯ, ДА ОТЗОВАТ ЖУРНАЛИСТИ, ДОКТОРИ, УЧИТЕЛИ И Т.Н. И ДА ГИ ПОЧВАТ С ПЛАЗМЕНИ ОРЪДИЯ, "СУ"-ТА, "МИГ"-ОВЕ, "ХАРИЪРИ"...И ГЕТАТА СЪЩО ДА ГИ ВКАРАТ В МЕЛАЧКАТА!!!КВО ТОЛКОВА, ЩЕ ПОДЕЙСТВА ОЗДРАВИТЕЛНО НА ВСЕКИ, КОЙТО ДРЪЗНЕ ДА СИ ПОМИСЛИ ДОРИ ЗА ТЕРОР!!!БАСИ МАМАТА КОЛКО СЪМ РАДИКАЛЕН...АМА КВО ДА НАПРАВЯ, КАТО МРАЗЯ РАСИЗМА...СЛЕД ТОВА НЕГРИТЕ, АРАБИТЕ, ЦИГАНИТЕ...
+11
 
 
От тук виждам само Русия да действа.В ЕС ги посрещат с хляб и сол.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: