Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пламен Стоилов: "Без кучета на детските площадки и в междублоковите пространства"
Автор: Екип Ruse24.bg 15:44 / 07.10.2011Коментари (5)2228
©
"Безстопанствени кучета ни тормозят и плашат децата ни". Това беше основният проблем, който споделиха снощи родители при срещата на кандидата на ГЕРБ за кмет Пламен Стоилов със живеещи на ул."Борисова". Майки и бащи се оплакаха, че освен да пазят децата си от острите зъби на бездомните кучета, често им се налага и да не пускат малчуганите в тревните площи, заради нечистотиите, с които са осеяни. Възрастни хора също се присъединиха към жалбите на младите семейства. Някои от тях дори споделиха, че са били хапани нееднократно от безстопанствени кучета.

"Приветливи паркове, градинки и междублокови пространства е един от приоритетите в управленската ми програма. За да бъдат такива, освен поддръжка е необходимо и отговорно отношение на собствениците на домашни любимци, както и работа за намаляване популацията на бездомните кучета", отговори на отправените оплаквания Пламен Стоилов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет беше категоричен, че ако русенци му гласуват доверие на 23 октомври, той ще направи пълна ревизия на двата приюта за безнадзорни животни и за начина, по който се харчат средства там. Ще бъде засилен и контролът върху спазването на Наредбата на Общинския съвет, която регламентира правата и задълженията на собствениците на кучета. "Поели сме ангажимент пред европейската общност да сме хуманни към животните и ще се придържаме към всички нормативи", заяви Стоилов. 

"Тези, които са добри стопани и се грижат за домашните си любимци по разписаните правила, няма да бъдат санкционирани, за разлика от всички, които оставят кучетата си без надзор и не почистват след тях", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет.

Деветгодишният Боян беше едно от многото деца, които получиха балон и знаме от шатрата на кандидатите за кмет и общински съветници на ГЕРБ. Малко след като си тръгна, момчето се върна с думите: "Г-н Стоилов, пропуснах да Ви пожелая "успех"!

"ГЕРБ вече доказа в държавната власт, че поетите ангажименти не остават само на хартия, а се изпълняват. Аз също смятам, че заемайки поста на областен управител през последните две години успях да докажа, че съм човек на действието. Като офицер от българската армия, съм научен на ред и дисциплина и успях да постигна същото в Областната администрация", каза Стоилов пред живеещите в централната част на Русе. И заключи: "Намеренията ми са да въведа ред и в Общината".

Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012 »
05.11.2011 »
02.11.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бил ОБЛАСТЕН цял,а не половин,демек ОТГОВОРЕН-ама пак се изтъпанил и тържествено ОБЕЩАВА!:-)"Острите зъби на .."леле-мале в какъв БГ резерват живеем..че и в Европа било това?!На детските площадки и покрай блоковете-нямало,ама както е от десетилетия-по централни площади и улици,пред и около Общини,кметства и обл.дирекции-МОЖЕЛО!! И не да се махнат за нула време и да ГИ НЯМА КАТО ВЪВ ВСЯКА нормална БЯЛА ЕС СТРАНА..а така..намаление,само туканка и тамка...Любимата дъвка,която надуват до балон предизборен и после...за нула време не помиярите са маханати,а балончето се спихва...Ама ,чекай,какво ги бърка и тях-те са от врата до врата с джипове и лимузинки за стотици хиляди,че и охранка,и оръжийце може да имат..какво ги е еня...Важното е да се държат нарочно такива "теми"-за параван,зад който да се развиват съществените гешефтчета!Абе какво дребним само..трябва да се вземе властта..това е важното,нъл тъй?!:-)) ВЛАСТТТААААА!!
0
 
 
Ако го изберат, ще ги изяде кучетата барабар с козината и опашките!
Aнонимен
на 08.10.2011 г.
0
 
 
Забранено за кучета и гербераси!
0
 
 
Г-н Стоилов - това с пушките и ловните дружинки вече го чухме.Кучетата не са бездомни , а изоставени - така както изоставяте майките си по хосписи
Aнонимен
на 07.10.2011 г.
0
 
 
Къде живееш ти бе, Пламене?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Изчезна 12-годишно дете от Перник
Изчезнал мъж в село Новачене, разследват убийство
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: