Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Е.ОН България призовава за максимална бдителност при бури
Автор: Екип Ruse24.bg 14:08 / 02.08.2010Коментари (0)202
© Ruse24.bg
В летния сезон сме свидетели често на резки промени в атмосферните условия и неочаквано влошаване на метрологичната обстановка. В резултат на тях е възможно появата на природни явления като буря, градушка, мълния и др.

Често рязката промяна във времето е придружена с бурни пориви на вятъра. Тези климатични явления оказват сериозно влияние върху съоръженията за доставка на електроенергия и най-вече върху въздушните електропроводи на компанията.

Е.ОН България призовава към максимална бдителност при разразяването на бури и други природни стихии, за предотвратяването на злополуки с електрически ток. В случай, че попаднете в район, в който вилнее буря, от компанията съветват да стоите максимално отдалечени от проводници, електрически стълбове, трафопостове и други съоръжения, които са част от електроразпределителната мрежа.

Ако забележите скъсан проводник, не се доближавайте до него и предприемете мерки да предотвратите достъпа на трети лица до зоната на опасност! Веднага се свържете с Е.ОН България на денонощния телефон 0700 16 161 или на националния спешен телефон 112!

Не стъпвайте боси в близост до електрически проводник. Ако в интерес на обществената безопасност се налага проводникът да бъде преместен и не е възможно да се изчака пристигането на специализираните екипи, преместването да се направи с повишено внимание, като се използва пластмасов или напълно сух дървен предмет.

Осъзнавайки сериозността на проблемите, до които води непознаването или неспазването на правилата за безопасност, Е.ОН България разработи наръчник, в който се обяснява как трябва да се работи безопасно в близост до електрическите съоръжения. Компанията е готова да предостави тази брошура и допълнителна информация на фирмите, които са заинтересовани и биха искали да се запознаят с нейното съдържание. Убедени сме, че това ще предотврати много от злополучните случаи, при които загиват или биват ранени хора, ще спести времето без електрозахранване на клиентите и разходите на компанията за възстановяване на щетите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Земетресения в България
Великден 2024 г.
Бюджет 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: