Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
ГЕРБ официално представи кандидатите си за кмет, общински съветници и кметове на населени места в Община Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 09:53 / 03.10.2011Коментари (0)1702
©
В Голямата зала на Доходното здание се състоя официалното представяне на кандидатите за кмет, общински съветници и кметове на населени места в община Русе. Пламен Стоилов - кандидат за кмет на община Русе заяви в присъствието на народните представители от ГЕРБ от 19-и МИР - Русе и останалите кандидати, които участват в местни избори 2011 от ГЕРБ: 

"Програмата ни е ясна, прагматична, конкретна и обвързана с всички проблеми, които ние до болка познаваме. За 2 години, откакто сме в управлението на страната, доказахме, че като екип решаваме проблемите на Русе". 

Г-н Стоилов даде примери с откриването на ремонтирания Дунав мост, рехабилитирания мост и ново кръгово движение при Бяла. Наред с това са осигурени пари за новия АГ - комплекс, който ще бъде открит след 20 дни, както и средства за ремонта на Операта и зала "Филхармония".

"Управлявайки общината ние можем много повече. Затова искаме Вашето доверие! За 5 години откакто проектът ГЕРБ се развива успешно, доказахме, че познаваме проблемите, знаем как да ги решаваме, поемаме отговорности и успешно вървим напред. Смятам, че ще изпълним заложените цели и задачи в програмата. За първи път от 22 години ние имаме политическата подкрепа, ние имаме лоби, което нашият град не е имал. Всичко онова, което постигнахме през тези 2 години се дължи на екипа и нашите четирима народни представители от ГЕРБ - Пламен Нунев, Десислава Атанасова, Светлана Ангелова и Даниела Миткова. За съдбините на Русе работят русенци и това е ключът към успеха!"

51 доказали се в своята сфера професионалисти, достойни членове на политическа партия ГЕРБ, жители на община Русе, са хората, с които Пламен Стоилов се гордее и са част от неговия екип. С негова подкрепа ще се промени Русе.

"С негова помощ ще направим това, което всички искаме, а именно - да имаме един по - красив, по - благоустроен център на културата, център на Дунавската стратегия, град с европейски проекти. Русе трябва да отговаря на мечтите на всички русенци", заяви Стоилов.

Представянето продължи близо час, като видеовизитки представиха повече информация за личностите в листата и кандидат - кметовете. Публиката се наслади на изпълненията на примата на Русенската опера Виолета Шаханова, Петър Тодоров - носител на титлата Принц на Вселената 2010, танцов фолклорен ансамбъл при Русенския университет, певицата Олга Василева, латиноамерикански танци, популярните песни на група "Магия".

Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012 »
05.11.2011 »
02.11.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Хороскоп за деня
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Лято 2024
Стрелба по Роберт Фицо
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: