Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Хиляди скандираха "Победа" на площад "Свобода" по време на предизборния концерт на ГЕРБ
Автор: Екип Ruse24.bg 12:57 / 04.10.2011Коментари (4)2095
©
Хиляди жители на Русенска област скандираха "Победа" по време на предизборния концерт - част от предизборната кампания на ГЕРБ, състоял се на централния площад "Свобода" в Русе . Така те отговориха на думите на председателя на Националния предизборен щаб на най - голямата дясна политическа сила у нас Цветан Цветанов, който ги призова за активност пред урните на 23 октомври в подкрепа на утвърдените личности и професионалисти в своята сфера - кандидати на ГЕРБ за позиции в органите на местно самоуправление в региона.

"На прага сме на една изключително важна и тежка предизборна кампания. Тази кампания преминава много по - различно от всички останали досега за нашите опоненти. Ние обаче си спазваме обещанието и стила, по който сме правили всички кампании до настоящия момент. Ние сме правили кампании само в интерес на гражданите и само с реални политики, които трябва да бъдат реализирани. 20 години България се наслуша на думи, които противопоставяха и 20 години имаше политици, които казваха ,че нещо ще направят, но реално нищо не свършиха", посочи Цветан Цветанов.

С одобрителни аплодисменти и възгласи от множеството бяха посрещнати на сцената кандидатите за президент и вицепрезидент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова. Заедно с тях бяха представени кандидатите за кметове на общини от област Русе - Пламен Стоилов /Русе/, Георги Миланов /Иваново/, д-р Иван Попов /Борово/, Красимир Танев /Ценово/, Валентин Атанасов /Сливо поле/, Боян Симеонов /Две могили/, Димитър Славов /Бяла/. Хилядите присъстващи на голямото събитие в политическия живот на Русе ръкопляскаха, развяваха знамена и балони с надписи «ГЕРБ» при излизането на сцената на 51 кандидати за общински съветници в община Русе, както и кандидатите за кметове на кметства в община Русе. Те получиха подкрепа от всички народни представители от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе - Пламен Нунев, Десислава Атанасова, Светлана Ангелова, Даниела Миткова, които също бяха в мобилния предизборен щаб /шатра/, а след това и пред публиката.

«Това е големият отбор на политическа партия ГЕРБ, който влиза в тази кампания с една единствена цел - да представим какво ще правим, да се запознаем с реалните проблеми и въпреки трудностите да ги решаваме с помощта на правителството, каза Цветан Цветанов. «Г-н Президент, позволете ми да дам думата на Вицепрезидента», обърна се Цветанов към Росен Плевнелиев.

Маргарита Попова нарече Русе най - красивия и най - европейския град на България, както и българската Венеция. В посланието си към хилядите хора тя акцентира върху необходимостта в основата на държавността винаги да стои правосъдието.

«Подкрепете мен, Росен, нашите кандидати за общински съветници и кметове, за да продължим с трудните, но много важни реформи за нашето отечество, за нашите деца и за нашите внуци», призова тя. В президентската институция ние можем да направим едно силно ядро, което да даде тласък на съдебните реформи. Те ще продължат да бъдат правени от силния екип, който оставям в Министерство на правосъдието и депутатите, подчерта г-жа Попова. «Аз и г-н Плевнелиев ще работим за дългосрочни приоритети и модерно работещи институции, за уважение към представителите на политическите сили, които честно и почтено желаят България да бъде реформирана. Аз вярвам, че в България е възможно чувството за справедливост да възтържествува.»

Г-н Плевнелиев, който през тази вечер раздаде стотици автографи и се снима с десетки симпатизанти, на свой ред заяви: «В България има нов тип политика през последните години. Министри, които не обещават всичко, но това, което обещават го изпълняват. Резултатите ги виждате всички вие. Сега трябва да надградим постигнатото. По Дунавската стратегия Русе е центърът на България. Русе може много повече и то по европейските правила. България трябва да заеме своето достойно място по европейски коридор № 7.

"Необходима ни е вашата подкрепа, за да изградим модерна България. Това е нашата кауза, това е нашата битка - градим модерна България, градим Русе!", обяви г-н Плевнелиев.

След представянето за доброто настроение на публиката се погрижиха Орлин Горанов, Веселин Маринов, ансамбъл "Българе" и актьорите Любо Нейков, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Мария Сапунджиева и техни колеги.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Христо Иванов
премахни филтъра

0
 
 
Добре щеше, ама да не беше настоящия кандидат
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Катастрофа с президента на Иран
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: