Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Имаме ли разнообразна кухня в Русе?
Автор: Екип Ruse24.bg 10:50 / 18.06.2019Коментари (0)935
©
Като всеки голям град, Русе без съмнение има много ресторанти, които можете да посетите. Това обаче далеч не означава, че имаме разнообразни кухни. В много градове заведенията за хранене са на всеки ъгъл, но всички предлагат общо взето едни и същи неща.

Днес ще разгледаме разнообразието от ресторанти, което може да ни предложи нашия град. Искаме да видим дали самите ние можем да открием нещо интересно, а и дали някой турист има от какво да се впечатли. За целта ще използваме интернет, защото някой посетител на града би направил точно това. Освен търсачките обаче, ще видим и платформата на Foodpanda, която работи с много ресторанти и би трябвало да предлага разнообразна кухня.

Кухня от Европа на високо ниво

Не е тайна, че европейската кухня е може би най-лесната за намиране в България, в това число и Русе. Все пак това далеч не означава, че е лесно да намерим добри ресторанти, които да предлагат качествена храна. Кварталните пицарии може и да са достъпен избор, но сами знаем, че не ядем истинска пица там.

За щастие, в Русе има много европейски ресторанти, които имат изключително високо ниво на кухнята си. Ние открихме няколко различни места, които предлагат паста, която се приготвя по автентични италиански рецепти. Освен това има и пицарии, които специализират в приготвянето на перфектната пица. А дори не е необходимо лично да ги посещавате, тъй като на тема храна за вкъщи Русе се развива с бързи темпове.

Освен познатата ни италианска кухня обаче, можем да намерим и бирарии с традиционни немски вурстове и други месни ястия. Всичко това се допълва перфектно от френските десерти, които също могат да бъдат открити в нашия град.

Какво друга кухня предлага Русе?

За жалост, разнообразието от различни кухни не е чак толкова голямо. Има няколко китайски ресторанти, където можете да се насладите на вкусна храна. Редом с тях няколко места предлагат и своя вариант на суши. В страни от това обаче, няма кой знае каква интернационална кухня.

Все пак ако сте почитатели на бургерите, няма да останете разочаровани. Вече има няколко места, които предлагат качествени бургери по американски стандарти, а не тези, които сме свикнали да виждаме в България. Черешката на тортата обаче се оказва един ресторант за изцяло здравословно хранене, в който можете да откриете храна, която не само е вкусна, но и полезна!

В крайна сметка стигаме до извода, че Русе може би се нуждае от малко повече интернационална кухня, но пък и сега имаме какво да предложим на посетителите на града!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: