Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Измамници се представят за служители на Е.ОН
Автор: Екип Ruse24.bg 14:14 / 03.06.2010Коментари (0)322
© Ruse24.bg
Е.ОН България призовава своите клиенти да бъдат изключително бдителни за измами от лица, които се представят за служители на компанията. В дружеството постъпи сигнал, че двама мъже са посетили клиент в местността „Свети Константин и Елена" край град Варна и са го предупредили, че ще му бъде спряно електрозахранването в случай, че не заплати сметката си за електроенергия на ръка.
Изрично подчертаваме, че прекъсването и възстановяването на електрозахранването се извършват от служители на компанията, които могат да се легитимират със служебна карта на Е.ОН България и са със служебно облекло, на което е отбелязано логото на дружеството. Служителите, извършващи тази дейност, не приемат пари.

Заплащането на сметките за електроенергия, както и заплащането на таксата за прекъсване и възстановяване на електрозахранването не се извършват на ръка.
Всякакъв вид разплащания на ползвани от компанията услуги се извършват само в определените за това места - в касовите салони на Е.ОН България, както и в тези на партньорите на дружеството Български пощи, Информационно обслужване, Easypay, банковите клонове.

При заплащане в горепосочените места, клиентът получава касов бон или фактура. В нея е посочена пълна информация за: конкретния период, за който е отчетена електроенергията, количеството консумирана електроенергия, срока на следващо отчитане, срока на следващо плащане, както и телефонен номер за връзка.

Събирането на дължими суми никога не се извършва от служители на Е.ОН България на ръка при самия отчет или при друга проверка на електромера или електромерното табло на клиентите. Аварийните екипи на Е.ОН България Мрежи АД винаги са най-малко двама служители, разполагащи със служебни карти и фирмено облекло и извършват своята дейност без да им се заплаща от страна на клиентите.
Умоляваме клиентите, които се усъмнят в лица, които се представят за служители на Е.ОН България да се свържат с компанията на денонощния телефон 0700 16 16 1 или с най-близкото полицейско управление. Компанията ще сигнализира органите на реда за всеки случай, регистриран в Североизточна България.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Български тенис
Бюджет 2024
Дете от Враца бе простреляно в главата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: