Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
"КООРС" съставя фишове по ЗДП и в отсъствието на нарушителите
Автор: Екип Ruse24.bg 14:08 / 20.08.2012Коментари (10)1799
© Ruse24.bg
Служители от СЗ "КООРС", упълномощени със Заповед на кмета на Община Русе, започват процедура по съставяне на фишове по Закона за движението по пътищата в отсъствие на нарушителя. 

Екземпляр от фиша ще се закрепва към моторното превозно средство, като се вземат мерки той да не се повреди от атмосферните условия. Закрепването на фиша към моторното превозно средство е равносилно на връчването му.  Вторият екземпляр се изпраща по пощата с обратна разписка, а третият остава за съхранение в службата за контрол. Сметката по която се плащат наложените глоби е указана във фиша. 

Гражданите ще имат 7-дневен срок от датата на издаването на фиша за доброволно плащане. След изтичането на този срок, издаденият фиш се смята за влязло в сила наказателно постановление, което не подлежи на обжалване и се изпраща за принудително събиране на Националната агенция по приходи.

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.11.2012 г.
0
 
 
Кмете, кмете...твоя роман май вече е прочетен
Aнонимен
на 22.08.2012 г.
0
 
 
Дребна гадинка , голяма ТОЙОТА кара....що е то? Идиота му неден, отне ми предимството докото си вкарваше луксозното возило в двора на автомобилната школа(тя си му е като бащиния,даже и кучетата си даржи там)....следваштия път ,се надявам да сам с камиона като се срещнем.....
Aнонимен
на 21.08.2012 г.
0
 
 
все си мислех ,че не може да е чак толкова изглупял кмета, нали пак ще дойдат избори, тогава.... той май още не си е платил старите плакати дето беше облепил целия град, може и за това да събира мангизи
Aнонимен
на 21.08.2012 г.
0
 
 
Ама, чакайте, вие си го избрахте това ВКР
0
 
 
Отдавна съм се зарекла,че е крайно време да пребия един от тях за назидание на другите.В случая май трябва кмета да яде бой за безумните си заповеди.
Aнонимен
на 20.08.2012 г.
0
 
 
Ей, простотиите нямат край! Как нещо умно и полезно за хората не измислиха!?
Aнонимен
на 20.08.2012 г.
0
 
 
....това ВКР е голямо мекере....идиот!!!!!
Aнонимен
на 20.08.2012 г.
0
 
 
4е тия корсаджии про4ели ли са ЗДП, 4е ще го прилагат? кмете, акъла не идва с поста! и за теб се отнася!
Aнонимен
на 20.08.2012 г.
0
 
 
Абе вие малоумни ли сте в тая община бе? Не стига, че тия от КООРС са полу грамотни на 90%, и не знам в правото си на какви пишат фишове, защото някой хора учат за да имат това право, ами и няма да ми ги предават лично. Че утре може някой малоумник може да реши, да си трупа точки пред началника и ей така да ми направи фиш независимо че съм паркирал правилно. Със какво ще докажа аз, не че съм спрял там в този час и на тази дата и с какво, той ще ми докаже че съм бил там? Ами че си представете че обърка номера на колата ми или някаква буква!!! Аз ще си получа фиш по пощата, а стикер нямам..... Това само тъп военен може да го измисли. Да не говорим, че ония с паяка буквално крадат колите, не ги вдигат. Скачат от камиона, все едно правят акция по залавяне на терорист и се оглеждат, като наакани. Все едно работят на норма - брой коли за ден. Това е да те управлява военен, полицай или пожарникар. После пак гласувайте за тях....
0
 
 
Значи специализираното звено за контрол, охрана, обществен ред и сигурност вече са с правомощията на КАТаджии. Дори по-лошо. Нямаш права да им възразяваш, дори и после да си търсиш правото. Един чичко и една лелка обикалят улиците, и ако им се усмихнеш неправилно ти лепят глоба на челото или стъклото. Без право на обжалване. Честито ново наказание, и поздрави на кмета. А каква е компетентността на тези служители? Имат ли завършено образование поне за физкултурници, та да се справят с вътрешната сигурност, ред и Закона за движение по пътищата с всичките му стотина изменения и допълнения?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Пролетни бури удариха страната
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: