Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Как политиците от Русе коментираха резултатите от вота
Автор: Екип Ruse24.bg 11:00 / 04.04.2023Коментари (0)405
©
Втори ден след изборите за парламент продължават реакциите на политиците от 19 МИР-Русе, които коментират резултатите главно в социалните мрежи. Вижте техните реакции, събрани от rusemedia.com.

Водачът на листата на ПП-ДБ Мартин Димитров: "С 25,2% ПП и ДБ печелим изборите в Русе! Благодаря на отбора от всеотдайни колеги! Голямо мерси на всички, гласували за нас!“. Мартин Димитров е избран за депутат от Русе.

Областният координатор на ПП-Русе Людмил Христов: "Промяната се случва. Въпреки колосалния купен вот и хилядите сгрешени протоколи. Русе показа, че за България има надежда. Доказахме, че сме будни и отговорни хора. Все по-уверено гледаме напред. Благодаря на всички, които със своите усилия и труд допринесоха за тази победа. #ИмаКак #ИмаКой  #ПродължавамеПромяната “. Коалицията ПП-ДБ ще има двама депутати, като вторият е Иван Белчев от ДБ.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова: "Гордея се с поредната ни победа и Ви благодаря за подкрепата! Особенно ценна е след всичко, което заедно преживяхме! Не успяха да изчегъртат ГЕРБ, защото никой не може да изчегърта Вас! 670 000 българи, които подкрепиха ГЕРБ – СДС показаха, че искат сигурна и силна държава, работещи институции, предвидимост и отговорност. Благодаря на всички, подкрепили ГЕРБ – СДС в областите Русе и Разград. Благодаря на всички 2895 човека, гласували персонално за мен. Чака ни много работа! За стабилна България отново!“. Десислава Атанасова е избрана за депутат от Русе и Разград, като е почти сигурно, че влиза от Русе.

Областният координатор на ГЕРБ-Русе и втори в листата на ГЕРБ-СДС Георги Кръстев: "Благодаря на всички жители на област Русе, подкрепили ГЕРБ-СДС на изминалите избори. Благодаря, че не останахте равнодушни за бъдещето на държавата и че не останахте безучастни в борбата ни да върнем стабилността в България с първата крачка вчера. Благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които неуморно и всеотдайно защитават каузата ни. На тези от вас, които въпреки целия натиск и репресии не се предадохте и не паднахте духом – респект. Благодаря и на всеки един от 3208 души, които гласувахте персонално за мен. Вашата подкрепа означава много! Приемам с отговорност и задължение това огромно доверие. Ще имате своя глас в парламента“. Георги Кръстев е избран за депутат.

Водачът на листата на "Възраждане“ Златан Златанов вместо коментар за изборите пусна публикация за продължаващата акция за събиране на подписи за референдум в подкрепа на българския лев. Златан Златанов отново ще бъде народен представител.

БСП в Русе реагира със снимка на кандидатите от листата с текст "Благодарим ви за подкрепата!“. Водачът на "БСП за България“ Иван Иванов е избран за депутат от Русе и Шумен, като се очаква отново да влезе от Русе.

Водачът на листата на ДПС Ализан Яхова: "Скъпи членове и симпатизанти на ДПС от област Русе, скъпи приятели, Благодарим Ви за подкрепата! Постигнахме 6 692 гласа! Това е с 1018 гласа повече от последните избори! ДПС е първа политическа сила в община Ветово и община Сливо поле! Затвърдихме позициите си в община Русе, община Две могили, община Бяла, община Борово и община Иваново! Община Ценово също имат своя принос за добрия резултат! Баки, Айдоан, Джими, Юсеин, Айлян, Гюнчо, Айгюл, Шефкет – едно голямо Благодаря! Имахме цел – заедно я постигнахме! Благодаря на най-хубавата листа на ДПС! Екип за още по-големи битки сме!“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: