Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Кой ще спечели Купата на Германия според Ефбет?
Автор: Екип Ruse24.bg 15:56 / 16.05.2019Коментари (0)895
©
На финал за Купата на Германия са Рб Лайпциг и Байерн Мюнхен. Те ще премерят сили за престижната титла на 25 май. Но кой от тях ще стане шампион според българския букмейкър Ефбет?

Резултатът от мача според платформата, привлекла хиляди потребители онлайн, е ясен. Ефбет предрича победа на Байерн Мюнхен. Коефициентът на отбора за мача е 1,60. За сравнение този на Рб Лайпциг е 5,75. Няма много вероятност за равенство – коефициентът е 4,45. Повече за букмейкъра може да видите ревюто на BgBets за Ефбет.

Последните новини около двубоя са свързани с обявяването на съдиите - Тобиас Стилер ще свири финала на купата. 37-годишният Стилер е в Бундеслига от 2012 г. и съдия на ФИФА от 2014 г. насам.

Това е 13-ата игра, в която свири Тобиас Стилер с участието на РБ Лайпциг, балансът е следният - пет победи, две равенства и пет загуби. В дванадесет игри той раздаде на играчите на РБ Лайпциг 22 жълти картона.

Той ще води финала с екипа си – неговите асистенти са Кристиан Гиттелман и Матиас Йьоленбек, четвъртият официален съдия е Бибиана Щайнхаус, а видео помощници са Тобиас Уелц и Мартин Томсен.

"Да бъдеш номиниран за съдия на финала на Купата на Германия е силен вот на доверие и специално признание за многогодишната ни работа в екип," казва Стилер. И добавя: "Без моите помощници на линията, нямаше да стигна до финала на купата.

Шампионът на Германия Байерн Мюнхен се класира за финала в турнира за Купата на страната, след като баварците се наложиха с 3:2 над Вердер Бремен.

Срещата започна по-добре за гостите от Мюнхен, които поведоха с 0:2. Роберт Левандовски и Томас Мюлер бяха точни, но Юя Осако и Милот Рашица се разписаха за по-малко от две минути, за да върнат равенството в срещата. В 80' се стигна до най-дискусионната ситуация, след като реферът Даниел Зийберт посочи бялата точка за спорно нарушение срещу Кингсли Коман. Зад топката застана полският стрелец на Байерн и не сгреши за крайното 2:3.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: