Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Консултантската роля на ЕОС Матрикс
Автор: Екип Ruse24.bg 17:15 / 07.08.2018Коментари (0)2017
©
Колекторският бизнес, със своята специфика и ключов принос към функционирането на икономиката, в последните години се превърна в отправна точка за финансови анализи и прогнози. Това се дължи на факта, че компании като ЕОС Матрикс имат реален поглед върху навиците на плащане в Европа, профила на клиентите със забавени плащания,  най-честите причини за просрочие, както и по какъв начин размерът на несъбраните вземания се отразява на бизнеса и икономиката като цяло.

Компаниите за събиране и управление на вземания, каквато е ЕОС Матрикс, влизат в ролята на медиатор между кредиторите и техните клиенти в затруднено положение.  В комуникацията си с тези клиенти специалистите по събиране и управление на вземания се стараят да ги информират относно различни възможности и подходи за връщане на задълженията им.

Високите нива на просрочени вземания влияят негативно на бизнеса, влошавайки ликвидността на фирмите, което от своя страна води например до намаляване на работните заплати или изцяло закриване на работни места. Друга последица от несъбраните навреме вземания е невъзможността на компанията да погасява собствените си задължения, което отблъсква потенциалните инвеститори. 

В рамките на 15-годишното си присъствие на българския пазар ЕОС Матрикс е обучила екип от висококвалифицирани специалисти, които имат богат опит с разрешаването на различни казуси и предизвикателства, пред които се изправят както бизнесът, така и отделните домакинства, във връзка с управление на финансите си. Като част от международната финансова група EOS Group, която предлага своя над 43-годишен опит в събирането и  над 30-годишен опит в изкупуването в повече от 25 държави по света, ЕОС Матрикс прилага в България международно приети добри практики и ноу-хау.

Добрата специализация и професионалното отношение при управлението на вземания са от изключително значение, тъй като за кредиторите е важно да запазят добрите взаимоотношения с клиентите си, а за тях – да се освободят от задълженията си възможно най-бързо. Разговаряйки с просрочилите клиенти, служителите на ЕОС Матрикс се опитват да установят причините за забавяне на плащането и предлагат разнообразни и гъвкави решения, с което да удовлетворят интересите на всички въвлечени страни и в същото време да предоставят максимално детайлна информация и разяснения, за да се  предотврати бъдеща подобна ситуация.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
Лято 2024
Бюджет 2024
България в еврозоната
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: