Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Мариян Димитров с важно обръщение към гражданите на Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 16:57 / 21.09.2019Коментари (0)1242
©
Както стана ясно - партия "Подем“ издига Мариян Димитров за кмет на Русе. Като основни цели в предстоящата кампания кандидатът за кмет определи достигането до балотаж и спечелването на няколко места н Общинския съвет на Русе.

"В предстоящите местни избори партия "Подем“, която активно подкрепя гражданите и техните справедливи искания, ни дава възможност в Русе листата да бъде само от непартийни кандидати. Ние ще се борим за достигане до балотаж и за група в общинския съвет от 5 – 6 съветници.

Нашето верую е "Пълна ревизия на Община Русе, тотална битка с корупцията!“  Считаме, че сега това е най-големия проблем за Русе и само така могат да бъдат върнати откраднатите пари на русенци и да бъдат справедливо наказани виновниците. Никога новите управляващи не са сменяли системата на управление, а само са сменяли касиера, през който те усвояват общите пари!

Кандидат за кмет и водача на листата от 20 души съм аз Мариян Димитров.

Всички партии на прехода са големи демократи когато са в опозиция. Те мразят диктатурата и диктатурите. Като дойдат на власт, изповядват доктрината на турския президент Реджеп Ердоган, който каза: "Демокрацията е влак. Ние се качваме на него и като стигнем нашата спирка слизаме!“ Българските лъже демократи слизат от този влак като достигнат до властта и тогава всяко насилие им се вижда оправдано и целесъобразно. Те са продукт на олигархията, която ги е наела под аренда!

Техните кандидати за кметове, на които партийните ръководства им наредиха листите и ако станат кметове пак те ще им наредят и управленския екип, напират да обърнат Русе към "Дунава“ или обратното и да обърнат всичко това към гражданите на Русе. Ние гражданите питаме: Защо кандидата за кмет на ГЕРБ, които днес е много критичен, за 4 години не отправи поне една забележка към управленския екип на кмета Пламен Стоилов?! Защо кандидата на БСП, който призовава за пълна и енергична мобилизация срещу корупцията не прояви тази си енергичност когато беше общински съветник?! Какво направи в борбата срещу корупцията кандидата на патриотите?! Освен теоретични разработки, кандидата на СДС има ли други реални постижения в тази борба?!

Програмите за управление на Община Русе се изработват по закон за няколко години и могат само текущо да се допълват. Те в голямата си част са добри намерения и лошо изпълнение. Плащаме за мерцедес S класа, а получаваме за многото пари колело втора употреба!

Ако бъда избран за кмет или за общински съветник ще подобря това изпълнение. Ще осигуря пълна прозрачност за гражданите и контролните органи.

Тъй като общоприето е мнението, че най-много се лъже по време на лов и на избори, аз няма да обещавам като другите кандидати чудеса. Ще правя това което съм правил и до сега – да бъда очите и ушите на гражданите на Русе и заедно да се справим с всички проблеми! За 4 години, като гражданин, съм направил 52 изказвания на 34 заседания на Общински съвет – Русе по различни злободневни теми. За грубите нарушения съм сезирал 6 пъти Специализираната прокуратура и има образувани досъдебни производства.

Моля всички русенци да гласуват като упражнят това свое право по съвест!

Благодаря ви предварително! Ще продължавам да служа на справедливостта и общото благо!"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Предаване "Цветовете на Пловдив"
Почина патриарх Неофит
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: