Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Мариян Димитров с важно обръщение към гражданите на Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 16:57 / 21.09.2019Коментари (0)1234
©
Както стана ясно - партия "Подем“ издига Мариян Димитров за кмет на Русе. Като основни цели в предстоящата кампания кандидатът за кмет определи достигането до балотаж и спечелването на няколко места н Общинския съвет на Русе.

"В предстоящите местни избори партия "Подем“, която активно подкрепя гражданите и техните справедливи искания, ни дава възможност в Русе листата да бъде само от непартийни кандидати. Ние ще се борим за достигане до балотаж и за група в общинския съвет от 5 – 6 съветници.

Нашето верую е "Пълна ревизия на Община Русе, тотална битка с корупцията!“  Считаме, че сега това е най-големия проблем за Русе и само така могат да бъдат върнати откраднатите пари на русенци и да бъдат справедливо наказани виновниците. Никога новите управляващи не са сменяли системата на управление, а само са сменяли касиера, през който те усвояват общите пари!

Кандидат за кмет и водача на листата от 20 души съм аз Мариян Димитров.

Всички партии на прехода са големи демократи когато са в опозиция. Те мразят диктатурата и диктатурите. Като дойдат на власт, изповядват доктрината на турския президент Реджеп Ердоган, който каза: "Демокрацията е влак. Ние се качваме на него и като стигнем нашата спирка слизаме!“ Българските лъже демократи слизат от този влак като достигнат до властта и тогава всяко насилие им се вижда оправдано и целесъобразно. Те са продукт на олигархията, която ги е наела под аренда!

Техните кандидати за кметове, на които партийните ръководства им наредиха листите и ако станат кметове пак те ще им наредят и управленския екип, напират да обърнат Русе към "Дунава“ или обратното и да обърнат всичко това към гражданите на Русе. Ние гражданите питаме: Защо кандидата за кмет на ГЕРБ, които днес е много критичен, за 4 години не отправи поне една забележка към управленския екип на кмета Пламен Стоилов?! Защо кандидата на БСП, който призовава за пълна и енергична мобилизация срещу корупцията не прояви тази си енергичност когато беше общински съветник?! Какво направи в борбата срещу корупцията кандидата на патриотите?! Освен теоретични разработки, кандидата на СДС има ли други реални постижения в тази борба?!

Програмите за управление на Община Русе се изработват по закон за няколко години и могат само текущо да се допълват. Те в голямата си част са добри намерения и лошо изпълнение. Плащаме за мерцедес S класа, а получаваме за многото пари колело втора употреба!

Ако бъда избран за кмет или за общински съветник ще подобря това изпълнение. Ще осигуря пълна прозрачност за гражданите и контролните органи.

Тъй като общоприето е мнението, че най-много се лъже по време на лов и на избори, аз няма да обещавам като другите кандидати чудеса. Ще правя това което съм правил и до сега – да бъда очите и ушите на гражданите на Русе и заедно да се справим с всички проблеми! За 4 години, като гражданин, съм направил 52 изказвания на 34 заседания на Общински съвет – Русе по различни злободневни теми. За грубите нарушения съм сезирал 6 пъти Специализираната прокуратура и има образувани досъдебни производства.

Моля всички русенци да гласуват като упражнят това свое право по съвест!

Благодаря ви предварително! Ще продължавам да служа на справедливостта и общото благо!"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: