Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Mаша и Мечока в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 15:59 / 12.01.2017Коментари (0)1177
©
След невероятния интерес към представлението Маша и Мечока: "Кутията на щастието" и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи, трупата от Русия ще представи на малчуганите най-новия си спектакъл "Бъчва с мед".

Постановката е създадена на база уникалния детски анимационен сериал"Маша и Мечока", подходящ за всяка възраст, все по-известен не само в България, но и по целият свят. Изпълнено с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, то се класира като едно от любимите детски филмчета в наши дни.

"Бъчва с мед" е най-новата постановка и България е една от първите страни, където ще бъде представена. Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации, заедно с добрия си верен приятел - Мечока Миша, който се старае да го научи на мъдрости и да му помогне да излезе от всяка беда. 

Представлението е с продължителност един час, с големи кукли, по време на което музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите. 

Малките и големи зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: добродушният гигант обожаващ мед и е готов да го похапва, както му се услажда с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки, а любвеобилната и енергична Маша е подготвила поредните си изненади за родната публика. 

Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език и представена на сцената на градовете: София 22 април - зала 1 на НДК , Пловдив - 23 април - Дом на културата "Борис Христов", Стара Загора - 24 април - Държавна опера, Бургас - 25 април, Държавна опера, Добрич - 26 април - Драматичен театър "Йордан Йовков", Русе - 27 април "Доходно здание" и Варна, 28 април - Фестивален и конгресен център. В Пловдив, билети се продават на касата пред общината.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Дете от Враца бе простреляно в главата
Евровизия 2024
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: