Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Общинска фондация "Русе – град на свободния дух" продължава набирането на проектни предложения за 2024 г.
Автор: Екип Ruse24.bg 15:52 / 31.01.2024Коментари (0)1054
© Община Русе
10 февруари е крайният срок за желаещите да се включат в тазгодишната проектна кампания на Общинска фондация "Русе – град на свободния дух“. Фондацията ще продължи да подпомага активно лица с изявени дарби от Община Русе, като същевременно ще работи активно за организирането и подкрепата на местни инициативи.

Чрез фонд "Лицата на Русе“ фондацията подава ръка на талантливи русенци, изявяващи се в областта на културата, изкуството, образованието, науката, новите технологии и спорта, които достойно представят града ни у нас и в чужбина. Приемът на заявления за подпомагане е целогодишен и не е обвързан със срок. Кандидатурите се одобряват съобразно условията на правилата за подпомагане чрез дарение или грант и награждаване на лица с изявени дарби от Община Русе и наличните средства във фонда.

Чрез фонд "Местни инициативи“ фондацията ще продължи да подкрепя и организира мащабни иновативни събития, съобщиха от общината.

Преди формирането на програмата за 2024 г. екипът на Общинска фондация "Русе – град на свободния дух“ ще направи проучване за нагласите и очакванията на широката общественост. В срок от 10 януари до 10 февруари е в ход кампанията за набиране на проектни идеи, които могат да бъдат в следните направления:

- мащабни и иновативни събития;

- култура и изкуство;

- масов спорт;

- образование, наука и нови технологии.

Общинската фондация очаква предложения на хартиен носител в офиса на бул. "Генерал Скобелев“ 45 или на имейл rusefreespiritcity@gmail.com. Проектните предложения могат да бъдат разписани в свободна форма или чрез попълване на формуляр за искане за финансиране на местни инициативи, който може да бъде разгледан тук: http://free-spirit-city.eu/finansirane.

Въпроси, свързани с настоящата кампания за набиране на проектни идеи, могат да бъдат задавани на имейл rusefreespiritcity@gmail.com или на телефони 0886002940 и 0897917474. Всички постъпили предложения ще бъдат разгледани от членовете на Управителния съвет на фондацията, а на събеседване относно реализацията им ще бъдат поканени авторите на най-добрите от тях. Припомняме, че проектните идеи ще бъдат реализирани при осигурено финансиране.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: