Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Общопрактикуващи лекари участваха в работна среща
Автор: Екип Ruse24.bg 17:05 / 01.04.2015Коментари (0)410
©
В Областна администрация - Русе се проведе работна среща с представители на доставчици на социални услуги и общопрактикуващи лекари във връзка с подобряването на взаимодействието между двете страни. 

В разговорите се включиха заместник областният управител на Област Русе Станимир Станчев, председателят на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Русе д-р Орлин Кожухаров, общопрактикуващи лекари от русенска област, както и ръководители и специалисти от неправителствените организации Сдружение "Дете и пространство", "Еквилибриум", КАРИТАС - Русе и Сдружение РАЛИЗ. 

Дискусията беше открита от Станимир Станчев, който пожела на всички участници ползотворна работа и изрази надежда съвместните им усилия да доведат до ефективни решения на социално-значимите проблеми, които стоят пред тях. 

Станчев призова и за активното участие на присъстващите в различните комисии, съвети и механизми, функциониращи към Областна администрация - Русе. 

Той подчерта, че добри резултати могат да се постигнат само чрез конструктивен диалог между всички отговорни институции и организации. 

По време на разговорите представителите на неправителствения сектор споделиха затрудненията, които срещат в своята работа, но също така разказаха и за установени добри практики, част от тях свързани с доброто взаимодействие с общопрактикуващи лекари.

В края на срещата бяха взети следните решения: 

1. Установяване на практика за провеждане в началото на всяка календарна година работна среща между представители на общопрактикуващите лекари и доставчиците на социални услуги в Област Русе за обсъждане на актуални за съвместната им работа въпроси.

2. В случай на необходимост от споделяне на информация между общопрактикуващите лекари и доставчиците на социални услуги, същата да се предоставя за ползване от конкретните заинтересовани лица чрез Областния управител на Област Русе.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: