Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
От Русия ще следят развитието на малкия Петър, станал "принц на вселената"
Автор: Екип Ruse24.bg 11:01 / 31.01.2011Коментари (0)1184
"Ние сме много впечатлени от организация, от отношението към нас. В такива конкурси журито следи участниците през цялото време - как се държат, как комуникират с останалите участници, как се хранят, колко се усмихват или пък се сърдят. За вечерта на запознанството, Петър научи и 3-4 изречения на руски език, а после си каза визитката и на английски, в която бях включила и думи за Русе и архитектурата му, че е бил наричан малката Виена. Другите участници се представяха на английски и след това разказваха и на руски, а ние нямаше как да говорим на български и именно с тези няколко изречения на руски им разтопихме сърцата. Пяхме "Една българска роза" и подарихме мускалчета и имаше към тях малко информация за България на руски и английски език", споделя майката на русенския "принц на вселената".

Впечатляващо беше посещението ни в Кремъл на "Кремлевская елка". Голяма организация, охрана - децата влизаха на групи с ръководители и без родители, родителите на входа се отделят и после чакат децата си след спектакъла, споделя още развълнуваната майка.

"Казаха ни, че децата са около 3-4 хиляди. Вътре имаше момичета и момчета, които помагат и насочват децата. След спектакъла всяко дете получи подарък - кутия с изображението на Кремъл и с лакомства в нея".

Цирк "Никулина" Също беше впечатляващ - преди представлението много от животните бяха на разположение на зрителите и най-вече на децата, за да се снимат, да ги помилват. Имаше кучета, тигърчета, сибирски лисици, бе униклано радва се от видяното в Русия равълнуваният родител.

"Беше забранено да се снима спектакъла, но ние си направихме 1-2 снимки и 2-3 клипчета. Много красиви декори, озвучаването на ниво и в Кремъл, и в цирка, а и по време на конкурсната вечер, която се проведе във "Форум Холл". Петър получи предложения за участия в конкурси, получи като подарък златно бижу, подариха му песен от Якутия. Член на журито - певецът и водещ Виктор Лобинцов го накара да изпеят заедно песента на Алла Пугачова "Волшебник-недоучка", един от продуцентите каза, че иска да следи развитието на Петър и да му изпращаме записи с негови изпълнения. Ето това е за мен най-голямата награда", с това завърши разказа си за незабравимото изживяване на нея и сина й в Русия, майката на малкия "принц на вселената".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: