Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Откриха Мега Мол - Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 16:19 / 16.12.2010Коментари (9)8742
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 16-ти декември в 10:00 часа с тържествена церемония беше осветена сградата на търговския център. Игуменът на Басарбовския манастир отец Емилиян отслужи водосвет за здраве и благослови гостите на събитието. Осветена беше икона на Св. Георги, избран за покровител на търговския център. Лентата на Мега Мол Русе прерязаха Кметът на града Божидар Йотов; Пламен Великов, Изпълнителен директор на "Мегахим" АД - един от инвеститорите в ключовия за Русе проект и Пламен Стоилов - областен управител.

Прерязана беше още една лента. Със своите 3000 кв.м. търговска площ първият в града супермаркет от веригата магазини "Пикадили", посрещна най-нетърпеливите си клиенти. Специалната програма на Пикадили беше водена от любимите на всички актьори Краси Радков и Виктор Калев. "Супермаркетът ще разкрие над 70 работни места в град Русе и ще предложи на русенци разнообразие от стоки и високо качество на обслужването", сподели пред гостите г-н Николай Нешев, Изпълнителен директор на веригата.
Забавната част не приключи с откриването на Пикадили. Публиката се наслади и на нестандартните ритми на феноменалната бийтбокс група Beat4Fun.

Членовете на нашумялата група са ученици в най-голямото в България училище СОУ "Васил Левски", Русе. Ексцентричният изпълнител Устата отново изненада с визия и сценично присъствие своите фенове и пожела успехи и много доволни клиенти на Мега Мол Русе. В програмата взе участие и студио за модерен балет "Венда" от Плевен.

Изисканият коктейл, по повод освещаването на Мега Мол Русе, събра палитра от местни знакови личности, сред които областният управител Пламен Стоилов, общински съветници, ключови бизнесмени, изявени лекари и представители на културни и административни институции.

По традиция посетителите получиха на влизане в сградата парче от Мега питка, както и талони за участие в томболата на мола. Наградите, осигурени от търговския център и наемателите, зарадваха малки и големи.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на SKCH
премахни филтъра

0
 
 
Не стига, че се прави нещо, което го няма досега, не стига, че се откриват нови работни места, ами пак някой нещо не харесва. Ако РУСЕ беше толкова зле колкото си мислите едва ли някой щеше да инвестира в такива мащабни проекти. Вземете и като пътувате из България (не до Пиргово и Ценово) гледайте за какво става въпрос и дали в нашия град нещата са толкова по-зле или напротив.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: