Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Оздравителната система на акад. Мирзакарим Норбеков ще бъде представена предколедно в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 11:43 / 14.12.2015Коментари (0)908
©
Световноизвестната оздравителна система на акад. Мирзакарим Норбеков ще бъде представена в навечерието на коледните и новогодишни празници в Русе. Жителите на града ще имат възможността да се запознаят с методиката, която е помогнала на милиони хора по света да свалят очилата си, да възстановят опорно-двигателния си апарат и здравния си статус, да подобрят отношенията си в семейството и да развият бизнеса си.

Целите, които се поставят на първо оздравително ниво по системата на акад. Норбеков е отстраняване на причините за заболяванията в най-кратки срокове, възстановяване гъвкавостта на гръбнака, стартиране на механизма за очистване на организма и тренировка и управление на емоциите. Резултати се получават чрез усвояване на техники за безконтактен автомасаж на вътрешните органи и възстановяване на здравословното състояние на организма.

Основа на системата са древни знания за природната способност на всеки един от нас да управлява тялото си, да активизира вътрешните резерви на организма. Мирзакарим Норбеков обединява тези древни знания с най-добрите постижения на съвременната наука. Методиката няма аналог в света и е защитена с 18 патента! Повече от 2 милиона са хората по света, преминали курсовете и получили резултат - пълно излекуване от хронични заболявания и повишаване качеството на живот! В България занятия по системата на Норбеков се провеждат вече повече от 13 години, организирани от Жана Иванова и нейната издателска и продуцентска къща "Жануа'98" и Център Норбеков - България.

Обучението ще води Мария Ненова - филолог, психолог, педагог с 24-годишен опит в работата с деца и възрастни. Вдъхновен преводач и изследовател, понастоящем Мария е трансформационен треньор и преподавател по системата на акад. Норбеков.
Ученичка е на д-р Гузал Тажибаева, която повече от 15 години е един от водещите тренери по тази методика и чиито личен наставник е Мирзакарим Санакулович. Мария Ненова води оздравителни курсове по системата на Норбеков за деца и възрастни. Автор е на мотивационни тренинги и тренинги по позитивно родителство.

Презентацията на учебно-оздравителния курс по Системата на акад. М.С. Норбеков ще се проведе на 17 декември 2015 г. (четвъртък) от 18.00 часа в конферентната зала на хотел "Бистра и Галина", ул. "Аспарух" 8, Русе. Входът е свободен.

Първо оздравително ниво по Системата на акад. Норбеков в Русе ще се проведе от 27 март до 4 април 2016 г. Предвижда се и специален курс за деца от 5 до 10 април 2016г.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: