Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Приказна Коледа 2015 в Mall Rousse
Автор: Екип Ruse24.bg 14:27 / 11.12.2015Коментари (0)475
©
Тук има:
В навечерието на светлите Коледни дни, Mall Rousse подарява на своите посетители традиционно богата празнична програма. В предпразничните уикенди събуждаме Коледното настроение с ароматен чай и медени курабийки и се отдаваме на благотворителност и снимки с герои от любими детски филмчета. 

От 20 до 23 декември Сдружение "Еквилибриум" Русе ще развлича посетителите на Mall Rousse с превърналия се в традиция Благотворителен Базар без Аналог, съпроводен от "Фотопреображение с много въображение", "Салон за красота" с учениците от Професионална гимназия по облекло "Недка Ив. Лазарова" и специалната изненада - Театър на сенките "Да победим с добро", в който малки и големи ще се радват на поучителни истории и притчи в Коледен дух.

Гостите на най-големия търговски център в града ще имат уникалния шанс да върнат към живот най-свидните си детски спомени и те да се превърнат в красиви картини изпод вещата ръка на художника Оги Балканджиев. Всички творби, сътворени в предколедното "Ателие за детски спомени", ще бъдат изложени в пространството на мола и ще могат да бъдат благотворително закупени, за да стоплят домовете на русенци в дългите зимни дни.

Но какво е Коледа, ако не приказен празник за децата? "Mall Roussе" отделя специално внимание на най-малките си посетители и ще предложи бляскава програма, изпъстрена със събития.

Началото поставя балетна формация "Фрийдъм", които на 19 декември от 11:00 до 18:00 часа на ниво партер представят "Заедно" - благотворителна работилница за танци и Коледен базар. В същия ден, от 17:00 часа на сцената на последния етаж, театър Денница арт ще забавлява най-малките с детския куклен спектакъл "Закъснялото писмо". Музикалните спектакли продължават на 20 декември, когато на сцената на последен етаж балет Импулс и вокална група "Приста" ще представят "Коледна фантазия". Отново на 20-ти, от 17:00 часа, на последния етаж, най-любопитните и ученолюбиви малчугани ще научат куп зимни хитрини и фокуси с интерактивното образователно шоу "Щура Коледа". А всеки ден от 21 до 23 декември на сцената на последния етаж точно в 17:00 часа Група за детски театър Камила и техни талантливи приятели ще повеждат всички на приключение с драматизирани приказки, песнички, ателиета по рисуване и танци.

Кулминацията в празничната програма - срещата с обичните Дядо Коледа и Снежанка, е на сцената на последния етаж на търговския център, където срещу песничка или стихче всяко дете ще получи вкусотия - изненада. Всеки ден от 19 до 23 декември в интервала 18:00 - 20:00 часа, можете да се снимате и споделите с Белобрадия старец Коледните си желания.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Екоактивисти и протести
Изграждане на Национална детска болница в София
Бюджет 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: