Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Проститутки и сводници окупираха училище и детска градина в Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 10:19 / 10.10.2012Коментари (2)966
© Ruse24.bg
Магистрални проститутки и сводници окупираха училище и детска градина в Русе. Жриците на любовта в крайдунавския град предлагат услугите си не само на шофьорите на камиони, но и на ученици. Това принуди хората от цял квартал да излязат на протест и да настояват пред полицията да прогони проститутките.

Русенският булевард "България" е част от международния път, който води към граничният пункт Дунав мост и от години е предпочитано място за проститутките и техните сводници. Освен подлезите, отскоро те окупират и двора на близкото училище.

Своеволията на проститутките и техните сутеньори принудиха хората, живеещи в района, да излязат на протест. Те твърдят, че от години търпят безобразията на труженичките. Сигналите им на телефон 112 невинаги се приемат за основателни.

Според полицията обажданията не били основателни. Обикаляйки района, се натъкнахме на две от "жриците на любовта", които току-що бяха прогонени от улицата от патрулиращи полицаи. Жените бяха видимо пияни.

От полицията категорично отричат твърденията, че униформени са в комбина със сутеньори. Според хората в района патрулка често обикаля квартала и гони проститутките. Играта им обаче прилича на котка и мишка, защото момичетата се връщат на работните си места, веднага след като униформените завият зад ъгъла.

"Този проблем отдавна стои пред нас и ние не го неглижираме. През последния един месец са водени 16 лица в районното управление, на които са съставени съответните разпореждания и актове за установяване на административни нарушения. Проведени за този един месец са и две специализирани полицейски операции", обясни Иван Гецов - началник на Първо РУП-Русе.

Живеещите в района са на мнение, че управляващи и полиция трябва да обединят усилията си, за да не се създава комфорт за работа на проститутките. Те се заканиха, че ако това не стане, ще организират сами патрул, но се опасяват, че така ще създадат предпоставки за друг вид престъпления.



Източник: bTV






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Оказва се,че въпреки не регламентирана,проституцията в България си съществува,преди демокрацията по-дискретно,а сега направо явно.Лошото е,че с "труда си",служителките му са в непрекъснат конфликт с околните(Не тези,които са клиентите им,а живеещите наоколо)Трябва да се построят сгради в които да "работят",да плащат данъци ,да имат медицински контрол и не знам още какво трябва,но така не може да продължава.!
Aнонимен
на 10.10.2012 г.
0
 
 
Въведение в информатиката Информационни процеси 1. Информация - Данни които подсигуряват об6туването мейду хората. 2. Информационно об6тество - об6тество в което физи4еската работа се измества от умствената. 3. Видове информация а) Отразена (логи4на)- информация която събираме 4рез сетивата си, съхраняваме я И я обработваме в съзнанието си, като използваме собствените умствени възмойности. б) Матерялизирана - представя се върху физи4ески носител, тя е предмет на информатиката. 4. Информационни процеси а)Събиране на информацията б) Съхраняване на инормацията в) Обработване на информацията г) Разпространяване на информацията
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: