Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Русе с номинация за "Аутсорсинг град на годината"
Автор: Екип Ruse24.bg 11:19 / 26.05.2016Коментари (0)1132
©
От Българската аутсорсинг асоциация обявиха номинациите в категория "Аутсорсинг град на годината". За оспорваното отличие ще се състезават Бургас, Благоевград, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и София. 

Целта на конкурса е да отличи съвместните усилия на местна власт, бизнес и университети за създаването на най-добри условия за растеж на сектора в конкретния град.

Кои са най-добрите в аутсорсинга у нас ще стане ясно след по-малко от месец - на 16 юни вечерта, по време на официална церемония в хотел Хилтън София.

Конкурсът е разделен в 6 категории, като 4 от тях са насочени към професионалистите в бранша: Доставчик на аутсорсинг услуги на годината (Outsourcing Service Provider of the Year); Център за споделяне на услуги на годината (Shared Service Center of the Year); Аутсорсинг работодател на годината (Outsourcing Employer of the Year) и Иновации в аутсорсинга (Innovation in Outsourcing).

Останалите 2 категории имат за цел да обърнат внимание на усилията в създаване на благоприятна и подкрепяща среда за развитието на аутсорсинг индустрията в България. Това са "Аутсорсинг град на годината" и "Аутсорсинг бизнес сграда на годината".

Годишни награди за отлични постижения в този сектор се връчват за първи път в България. В бранша към момента са ангажирани над 35 000 висококвалифицирани професионалисти. Броят на наетите бележи ръст от 5,5 % в сравнение с декември 2014 г. В периода 2010-2014 г. общият брой на работещите в аутсорсинга отбелязва среден годишен растеж от над 17 %. 

Българският аутсорсинг пазар се оценява на 964 млн. евро през 2014 г., при 784 през 2012. Данните са от последния годишен доклад за аутсорсинг индустрията у нас, изготвен по поръчка на Българската аутсорсинг асоциация.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: