Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Русенец превърна конкурс за красота в Равадиново в приказно фентъзи
Автор: Екип Ruse24.bg 13:44 / 18.09.2023Коментари (0)367
Приказно фентъзи – така зрителите на конкурса "MISS IN LOVE WITH THE WIND“ в Равадиново определиха грандиозното събитие, което се проведе на 16 септември в своеобразната атмосфера на замъка. Под звуците на Старозагорската опера, чийто солисти музицираха блестящо, спектакълът прикова мигновено вниманието на присъстващите. Събитието бе поверено на русенския организатор на конкурси за красота и светски събития Божил Николов.

В първи кръг претендентките за титлата дефилираха с древноримски туники, създавайки истински мост във времето, през който зрителите ще се потопиха в древността. Във втората част на спектакъла те бяха със специално ушити бански костюми от "Сити Фешън“-Горна Оряховица. А в трети кръг участничките изглеждаха като принцеси от приказките благодарение на изящните рокли на Галина Иванова, която преди дни се завърна от “Трансилвания фешън Уик".

Журито с председател д-р Милодиноски безапелационно определи Катерина Кръстева от Варна за носителка на приза Miss in love with the wind,". Красавицата ще представи България на “Мис Туризъм Свят" през ноември в Китай. Кристина е модел, актриса и инфлуенсър на 18 години от морската столица Варна, по-известна с псевдонима си Kitty K. Тя се състезава в конкуренция с още 11 момичета от цялата страна, предварително избрани сред прецизен кастинг. Второто място бе за 19-годишната Никол Николова от София, а третото място бе заето от 18-годишната Теа Симеонова от Варна. Целият конкурс премина под съпровода на класическата музика, а между туровете солистите на Старозагорската опера Деси Стефанова и Стоян Буюклиев изпълниха популярни оперни арии.

История и съвременност стилно се преплетоха в атриума на двореца “Влюбен във вятъра" – домакин на спектакъла. Автор, сценарист и режисьор бе Божил Николов, който обясни, че този конкурс се различава от всички останали, съчетавайки по невъобразим начин вълшебството на класическата музика, женската обаятелност и неделимата връзка с историята ти. Носителката на първото място, Катерина Кръстева, ще бъде и лице на замъка "Влюбен във вятъра“. Припомняме, че замъкът попадна в класацията на 10-те световни забележителности, предлагащи виртуални турове във време на пандемия. Така българската забележителност се озова редом до безспорни архитектурни шедьоври като Версай в Париж, Къщата на Ан от Кливс в Източен Съсекс, Casa Batlló – творението на Антонио Гауди в Барселона, джамията медресе на султан Барк в Кайро и др. Посочените в класацията обекти са от различни епохи и архитектурни стилове, но всички те предлагат виртуални разходки на всеки, който има достъп до интернет и желание да се потопи в една магическа реалност, писа РусеМедиа.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Лято 2024
Академичната общност излиза на протест
Евроизбори 2024
Стрелба по Роберт Фицо
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: