Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Русенка: Детето ми се задушаваше, а общински служители ни сложиха скоба на колата
Автор: Екип Ruse24.bg 17:08 / 23.02.2014Коментари (14)4663
© Ruse24.bg
Читателка на Ruse24.bg се жалва от отношение на общински служители. Ето какво ни пише тя на редакционната поща:

В петък, 21 февруари, бяхме паркирали автомобила си в зона на платен паркинг, но тъй като нямаше други свободни места сме закачили и мястото за инвалид. Пуснах смс за паркинг и бързахме много за болницата, тъй като детето ни на 3 години се задушаваше и ужасно бяхме притеснени. След като се върнахме видяхме, че ни е сложена скоба. Обадихме се на телефона залепен на прозореца ни и ги чакахме да дойдат. Казахме, че сме платили със смс, но господата ни глобиха с 20 лв., а за касовия бон трябваше да изчакам още 10 минути за да си включат апарата, или може би за тях беше по добре да не го изискам, затова че сме заели част от място на инвалид. Съгласна съм, че и за инвалидите ще е трудно да паркират /такива са майка ми -50% и свекъра ми- с 92% инвалидност/, но когато става въпрос за здравето на детето ми ужасно ЦЕННО И БОЛНО ми е за него. Господата не уважиха нашето обяснение и ни заплашиха, че ще извикат и полиция. Нямахме време да ги изчакаме и тях. Моля Ви кажете в случая закона кого защитава - възрастните ли или децата. Ужасена съм от отношение и постъпки на общинарите, които нямат ли деца за да разберат, а може би нямат човечност?






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
МНОГО ЯСНО, не си с номерата на защитените
0
 
 
скоро ще се научат и как действат колегите им в европата и ще стане страшно.Кто започнат да им дават бонусчета,телевизорчета и т.н.ще се овълчат още повече
Aнонимен
на 24.02.2014 г.
0
 
 
Който спира като олигофрен и е "закачил" мястото за инвалиди си понася заслуженото. Пък и скобата е била сложена като сте се върнали, а не на отиване. Оправданието с детето не минава и е долно.
0
 
 
супер... пука ли им на тях ,естествено ,че НЕ ..... да умираш докато те припалват за това ,че си искал да спасиш душичката си :) ...... къде ли? онли БГ ....
Aнонимен
на 24.02.2014 г.
+1
 
 
И откъде служителите да знаят, че детето ви се е задушавало и, че колата не е на някой тарикат? Да четат мислилите на всеки ли?
0
 
 
защо хората не могат да си паркирват където могат без да пречат на движението разбира се.За мен това е един вид рекет.
Aнонимен
на 23.02.2014 г.
0
 
 
Аз преди година идвах в Русе никъде нямаше табела показваща че в центъра е синя зона наи близката табела беше на 50 метра от мястото където съм паркирал и е голяма колкото кутия за обувки така ще я видиш ма друг път и докато вляза в един магазин и ме закопчаха и платих 25 лева оказа се че нямат касов апарат а фактура не можело да ми издадат веднага трябвало да чакам един ден и защо? За да си приберат паричките няма да спя на хотел да чакам фактурата.Ами виждаш несъм от Русе ве тапанарино ела обясни като човек синя зона е плаща се.А в последствие разбрах от местни хора че тоя лайнар дето трябва да събира таксата като види кола с нерусенска регистрация се крие и и вика онези мародери да закопчеят колата на нищо не подозиращите хора и после си делят паричките.
Aнонимен
на 23.02.2014 г.
0
 
 
друхия път като си купувате кола я регистрирайте на името на свекървата си ... ;) ... няамда плащате вобще за паркинга и винаги ще имате свободни места :)
0
 
 
На мен се случи нещо подобно, само че пред болница "Вита" в София. Детето ми беше с висока температура, въртях няколко пъти, но не намерих място за паркиране. Спрях на място с много други коли, просто нямах избор. Докато сме чакали в болницата е дошъл паяк....
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: