Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Русенската полиция с акция срещу разпространението на наркотични вещества
Автор: Екип Ruse24.bg 12:44 / 13.06.2016Коментари (0)335
©
В хода на целенасочените действия на полицията срещу разпространението и употребата на наркотични вещества, при проверки през почивните дни са установени лица с наркотици в Русе и Бяла. 

На 11 юни около 01:30 часа, в гр. Русе, на ул. "Мостова", служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР - Русе са извършили проверка на 21-годишна жена от Русе. При полицейските действия в русенката И.В. е открито хартиено пликче, съдържащо половин грам хероин. За установеното от служителите на реда е заведена преписка с оглед изясняване на престъпление по чл. 354 а от НК.

На 12 юни около 00:00 часа, в гр. Русе, на бул. "Христо Ботев", на паркинг на магазин "Кауфланд", служители на криминалния сектор при ОДМВР - Русе са установили паркирани два автомобила с марки "Опел Астра" и "Пежо 206". В близост до колите са се намирали 5 лица /жена на 23 г. - П.С. и четирима мъже на възраст между 23 и 32 години - В.С., В.Е., И.В., П.А./. При извършена проверка на лицата 23-годишната П.С. е изхвърлила пред полицаите две полиетиленови пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество. Случаят е документиран от разследващ полицай, на място е извършен оглед от оперативна група на МВР. 

При огледа на земята са установени още две полиетиленови пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество, а до една от колите е намерено топче суха зелена тревна маса, както и полиетиленово пликче, съдържащо жълтеникаво кристално вещество. По случая е започнато досъдебно производство за разследване на престъпление по чл. 354а, ал.1 от НК.

На 11 юни, при проведени специализирани полицейски действия на територията и на гр Бяла, около 22:20 часа на ул. "Никола Вапцаров", полицейски служители от РУ - Бяла са извършили проверка и личен обиск на двама млади мъже - И.С. на 21 г. и М.К. на 24 г. В хода на действията на служителите на реда във втория са намерили метална кутия, съдържаща 7 стиски от прозрачен найлон, в които е имало суха тревна маса. Последвал е оглед и на лек автомобил "Крайслер", ползван от И.С., в който са открити прозрачен плик със суха тревна маса /реагирала на марихуана при полеви тест/, жълт плик със суха тревна маса, метална кутийка с тревна маса и две стиски от сив станиол. Предстои изясняване на точното количество и състав на веществата в откритите пакети. В РУ - Бяла е заведено досъдебно производство с оглед престъпление по чл.354а, ал.3, пр.2, т.1 от НК.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: