Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Утре Драгомир Драганов ще встъпи в длъжност като областен управител на Русе
Автор: Неда Узунколева 13:00 / 28.04.2024Коментари (0)1084
©
Новият областен управител на Русе Драгомир Драганов ще встъпи в длъжност на 29 април /понеделник/. Това ще се случи на официална церемония по приемственост, планирана от 14.00 часа в зала "Свети Георги“ на Областната администрация. Припомняме, че на 26 април по време на заседание на Министерски съвет бяха назначени шестима нови областни управители – на Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, София и Софийска област.

Драгомир Драганов заменя на поста Данаил Ковачев, който встъпи в длъжност на 1 август миналата година. Той бе излъчен от квотата на "Демократи за силна България“. 

Драгомир Драганов е роден на 22 август 1958 г. Магистър е по "Управление на промишлеността“ от Икономическия университет във Варна. Работил е като мениджър и предприемач в частния бизнес. Бил е кмет и заместник-кмет на община Бяла от 1990 г. до 1995 г. От 2003 г. до 2007 г. е бил общински съветник в Две могили, а след това има и мандат като кмет на Общината. Член е на Съюза на демократичните сили /СДС/ от 1990 г., областен председател на СДС от 2015 г. и член на НИС от 2006 г. Бил е народен представител в 48-ото и 49-ото Народно събрание.

Драганов е категоричен, че ще има пълна приемственост и приоритетите в администрацията ще бъдат продължени съгласно вижданията на Министерски съвет. Той ще продължи и наложените добри практики през годините, като ще се стреми за надграждане на партньорските взаимоотношения с местната власт и институциите от държавната администрация. "Пред Русе и региона има редица приоритети и съм убеден, че те могат да бъдат постигнати със съвместни усилия. Под мое ръководство Областната администрация ще бъде надежден партньор на всяка инициатива, целяща развитието на областта“, коментира Драганов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Строежът на АМ "Хемус"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Интеграцията на Западните Балкани в ЕС
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: