Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
За трета поредна година водещи фирми в сферата на туризма бяха отличени с награда "Дунавски лимес"
Автор: Екип Ruse24.bg 08:47 / 15.12.2015Коментари (0)946
По време на официална церемония тази вечер, кметът Пламен Стоилов отличи водещите фирми, работещи в областта на туризма с плакети и грамоти "ДУНАВСКИ ЛИМЕС". За трета поредна година в Русе, Общината, съвместно със Съюза на хотелиерите и ресторантьорите - Русе, организират този престижен конкурс, който събира представителите на туристическия бранш, с цел насърчаване и подобряване на условията за туризъм в града.
 
Г-н Стоилов поздрави всички участници и им пожела да продължават да работят усилено и да предлагат все по-добри услуги на туристите в нашия град. "Чрез съвместната ни работа обликът на Русе изцяло се промени, което е предпоставка за привличането на повече туристи", допълни още той.
Председател на конкурсната комисия беше г-жа Вяра Михайлова - управител на туристическа агенция "Ретро", а в съпътстващата програма се изявиха много русенски деца, сред които и младият пианист Николай Димитров.

В първата категория "Туроператор на годината с туристическа продукция на територията на Община Русе, ориентирана към вътрешния пазар за 2015 г.", наградата получи "Венитравел". "МДжи Травел" е отличена като "Русенски туроператор предлагащ комплексни туристически услуги на територията на Община Русе за 2015 г.". В категорията "Туроператор на 2015 година за входящ туризъм на територията на Община Русе и българския дунавски участък" наградата получиха и двете номинирани агенции "Дунав турс хотелс" и "А.Н. Балкантурс", за лоялната им конкуренция, партньорство и взаимопомощ.

"Левента" беше отличен като "Най-добър ресторант в Община Русе за 2015 г.", а "Теодора Палас" като най- добър хотелски ресторант. Най-доброто заведение за бързо хранене за тази година е "Пикадили", "Софа" грабна наградата за най-добър кафе-бар, а "Канто" - за нощно заведение.

Хотел "Космополитън" беше определен като най-добрия хотел в Община Русе. Най-добрите самостоятелни стаи са тези на "Дирон". За бизнес хотел беше посочен "Сити арт хотел", а хотел "Одисей" - като най-добрия семеен хотел.

Журито връчи и специална награда за успешния дебют на хотел "Резиденс хаус", както и награда за гъвкава концепция в кулинарното предлагане на ресторант "Ню хаус".
Специалната награда на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите, за постигнати отлични резултати в подготовката на туристически кадри и успешно партньорство в сферата на туристическата дейност, беше дадена на Професионална гимназия по туризъм "И. П. Павлов".
Механа "Боляри" получи награда на журито за градска механа с автентична атмосфера и облик, а ресторант "Дон Никола"- за успешен ресторантски дебют.
Специална награда за дългогодишен и цялостен принос в развитието на обучителния, конферентен, квалификационен и тим билдинг туризъм беше присъдена на туристическа агенция "Дирон". "Сити хаус" получи специална награда за иновативен ресторантьорски дебют. Журито посочи хотел "Вега" като най-оценяван хотел на територията на гр. Русе.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: