Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Заместник-кметът Димитър Недев даде начало на форума "Digital4Ruse: Дигитални възможности за бизнеса"
Автор: Екип Ruse24.bg 14:53 / 13.04.2024Коментари (0)738
© Община Русе
В Доходното здание се проведе събитието "Digital4Ruse: Дигитални възможности за бизнеса“. Форумът се състои за трета поредна година в Русе и събира на едно място водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в сферата на дигиталния маркетинг, изкуствения интелект, киберсигурността и дигиталното предприемачество, като негов партньор е и Община Русе.

"Русе е бързоразвиващ се град и подобни събития затвърждават неговия имидж на силно ориентиран към бизнеса и неговото разрастване. Идеите, които днес ще намерят подкрепа и мотивация тук, вярвам, че ще издигнат на едно по-високо и конкурентно технологично ниво начинът, по който местните компании работят“, заяви заместник-кметът Димитър Недев, който даде начало на конференцията. Той поздрави от името на кмета на община Русе изп. директор на "Интернет медия груп“ Преслав Бобев, който е организатор на форума, и пожела успех на събитието.

Конференцията има за цел да създаде атмосфера, чрез която да спомогне участниците да намерят нови познанства и бизнес възможности. Програмата на събитието представи различни формати – от панелни дискусии и презентации до иновативния формат "горещ стол", където лекторите бяха поставени пред директни въпроси и трябваше да дадат конкретни решения. Обсъдени бяха актуални теми като европейското финансиране на дигиталните трансформации, успешни стратегии за излизане на международния пазар и разработване на ефективни дигитални маркетинг стратегии. За първи път в историята на "Digital4Rusе“ конференцията представи изпълнителните директори на водещи компании и едни от най-големите работодатели на област Русе, които споделиха своя опит и историята на успеха си с гостите.

"Digital4Ruse: Дигитални възможности за бизнеса“ се осъществява в партньорство с Българската стопанска камара, Enterprise Europe Network, Българската асоциация по информационни технологии, Българската Е-комерс асоциация, Българо-румънската търговско-промишлена палата, Българската предприемаческа асоциация, Русенската търговско-индустриална камара и други.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: