Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Тони Стораро с изключителен разказ какво е да преминеш през Ковид-19
Автор: Екип Ruse24.bg 11:28 / 18.09.2020Коментари (129)1496
©
"Бог ме спаси от Ковид-19! Чу молитвите ми и ме изцери от коварното заболяване". Това разкри изпълнителят Тони Стораро. Хитовият музикант се оказа заразен с опасния вирус. Тони бе диагностициран с Ковид в началото на месеца.

След почти две седмици в болницата в Шумен Стораро-старши вече е изписан. И продължава да се лекува в дома си. "Вече съм по-добре. Изписаха ме. Сега ще бъда под карантина десетина дни. Ще използвам това време, за да си възвърна силите", разкри музикантът пред вестника.

Стораро има съмнения къде е пипнал ковид. Човекът-глас предполага, че се е заразил или докато пее на сватба, или на участие в Слънчев бряг. "Не послушах близките си. Те ми казваха да не се прегръщам и целувам с всеки. Ама аз си знам моето. Бях на една сватба. На нея се прегръщах с всички. Лепяха ми пари по челото. Няколко дни преди да усетя, че нещо не съм добре, пях в Слънчев бряг. Докато съм на сцената, започнах да се потя обилно. Сигурно тениската ми тежеше един килограм.

Бях вир вода. А климатикът зад мен духаше здравата. На следващата сутрин се почувствах зле. Премерих си температурата. Беше 37 и половина. Звъннах на лекаря си, който е в София. Каза ми да не се тревожа. Сигурно съм пипнал някой летен грип. Обясни ми какво да си купя от аптеката и да си почина ден-два", довери още Стораро.

Въпреки лекарствата, които приема, състоянието на Тони не се подобрява в следващите дни. Чувства се уморен. Има лека кашлица, а температурата му не спада. Решава да отиде да си снима белите дробове в родния си Шумен.

"Не знам как ми дойде наум да го направя. Не казах на никого - нито на жена ми, нито на децата. Запалих колата и отидох. Докато се кача до рентгена, се задъхах. Едвам стигнах. Беше ми много зле. Премериха ми температурата. Апаратът показа 38 и половина. Веднага ме вкараха в изолатор. Стоях там три часа, преди да ми направят рентген. Лекарят, който ме снима, е един от най-възрастните, но и от най-добрите в Шумен. Когато видя състоянието на белите ми дробове, каза: "Мале, мале". Много се изплаших от думите му. Кръвното ми скочи рядко. Пулсът ми се ускори, стигна до 130 удара в минута. Лекарят ми сподели, че имам тежка пневмония и трябва да остана да се лекувам в болница. Лекуваха ме с четири антибиотика, толкова зле бях", разказа Стораро-старши.

Чрез "България Днес" човекът-глас направи апел към всички, които имат съмнения, че са болни от Ковид.

"Хора, не подценявайте вируса. Много е опасен. Ако няколко дни имате температура, кашлица и се чувствате отпаднали, отидете да си направите тест и снимка на дробовете. В първите шест-седем дни Ковид е в трахеите. След това тръгва към белия дроб. Ако се хване в началото, се прекарва в пъти по-леко", споделя Стораро.

Тони не планира да си взема дълга почивка от музиката след изкарания вирус. Певецът изкачва да му премине карантината и да се завърне на сцената.

Още по темата: общо новини по темата: 11860
19.03.2024 »
15.03.2024 »
15.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/1977 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пълни глупости....някой ден ще излезне истината на яве...и тези който са все още заблудени друга песен ще пеят
0
 
 
Каквото са му написали това е казал.Все пак текстове помнирџ?‚
0
 
 
Тони как вав твоето семеиство само ти се разболе от кови ти сас твоето внуцхе неопсхувасхли кайи боико колко пари те даде амала
0
 
 
И той намаза от джоба на измамната пландемония... Я кажете кой ги дава мангизите да се наредя и аз на опашката че един ковид ме е хванаааал...рџ?Џ
0
 
 
20 лекари му ходят по г*за, накрая "Господ ме спаси", що не остана на вода и молитва?
0
 
 
И през какво е преминал кой го знае.
0
 
 
и той ли им се подведе по лъжите...рџ?џрџ?џ
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: