Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Емануела: Затворете парламента, спрете градския транспорт, затворете всичко!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:53 / 28.10.2020Коментари (26)740
©
"Затворете парламента! И спрете градския транспорт, защото и там има струпвания на хора. Като ще се търси ефект от ограничаване на заразата, нека е ефективен, а не целенасочен!"

Така бурно заяви позицията си фолкпевицата Емануела, след като стана ясно, че за втори път тази година затварят дискотеките и нощните заведения. Докато първият път беше за няколко месеца, то сега кепенците хлопват само за две седмици. Но мнозина от бранша не вярват, че забраната за работа ще е само 14 дни, а изказват предположения, че ще бъде удължена.

"Затворете всичко освен малките магазини и аптеките! Нали уж мислите за здравето на хората и намаляване на заболелите. Предлагам всички, които явно и неявно се страхуват от вируса, да се активират с искания, жалби и подписки, всички тези места като банки, метро, държавни учреждения, градски транспорт, парламентът и офиси на фирми, които не работят онлайн, също да бъдат затворени! Да работят само хранителни магазини и аптеки. Хайде да видим дали ще стане. Нека помогнем да спре заболеваемостта!", излезе със свои предложения хитовата фолкпевица, която е известна с това, че не обича много да си мълчи. Тя реагира на рестрикциите, че едва ли не COVID-19 има вечерен час и се активизира през нощта, когато дискотеките започват работа, писа "България Днес".

"Жал ми е за хората, вярващи в пандемията в момента, за лъжите с уж препълнени болници, за хората, които изкарват пари на гърба на тъпотията и страха на други. И чак се замислям, дали не си заслужавате съдбата", добавя емоционално Емануела.

Въпреки че фолкпевицата не вярва в мощта на коронавируса, тя не пропусна да го включи в последния си клип. Във видеото Емануела е с тематична визия - залага на предпазен шлем, който е обсипан с перли. Наскоро фолкаджийката направи коренна промяна във външния си вид, като се превърна от брюнетка в блондинка. Мненията на феновете й относно русия цвят на косата й са противоречиви. Докато едни я определят за супер секси блондинка, други никак не одобряват решението й.

Заради наложената забрана за работа на нощните заведения официалният сайт на "Пайнер" буквално опустя. Всички предварително заявени събития са свалени, като вчера имаше едно-единствено мероприятие. Става въпрос за концерта на народните певици сестри Диневи в Айтос. Но в програмата нямаше нито една фолкфурия, независимо че забраната не е обхванала цялата страна.

Представителките на чалга индустрията изтъкват, че най-големият проблем е, че нямат приходи, а трябва да изхранват семейства. Мнозина от тях имат лизинги на автомобили или плащат кредити за апартаменти, така че спирането на работа за втори път ще им се отрази тежко, признават самите те.

Още по темата: общо новини по темата: 11859
15.03.2024 »
15.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/1977 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма пари обувките ще са ви не от2000лв а ще си ги купите и от Кирков защо ли пък не
0
 
 
Да ходи да пее на частно за 100-200 лв. Ако е закъсала много веднага и давам някой лев и да идва да пее в нас. рџ?Ћ. Повече ми е жал за персонала на заведенията, които затвориха, отколкото за нея. Хората заслужават подкрепа.
0
 
 
Е,ПРЕЧАТ ТИ НАЛОЖЕНИТЕ МЕРКИ.РАЗХОЖДАИ СЕ.ИЛИ ПАРИЧКИТЕ ТИ СВЪРШИХА.МЪРЛА.
0
 
 
Хаха 🤮🤮🤮, лизинги и заеми ли.... рџ?µрџ?µрџ¤”🤔, а бедните пенсионери... Вчера на паркинга на голям хипермаркет една баба на около 80-85 години ме помоли да върне количката, в която имаше 0.20 ст. Раплакана.... Дадох и количката нещо от покупките ми и няколко лввчета на монети.... Бабата ми благодари през сълзи и каза че щяла да кара с тях цяла седмица.... Благославя ще ме и искаше да ми целуне ръка.... Представяте ли си как се почувствах аз... Бабата на мен... Разплаках се... Тази жена е работила, работила за тази държава и накрая да няма хляб.... Ужассс.. Та цял ден пишете статии за тази чалгарка..... Не ви е срам.... Еми да си продаде някой джип и да си плати каквото и трябва... Пък като и останат да помогне на някой възрастен... рџ‘Џрџ‘Џ
0
 
 
Има ли значение от кой бранш е? Мнението й е всеобщо и е ориентирано правилно. Много хора негодуват срещу поредицата решения, но е интересно защо скачате конкретно срещу позицията на хора от този сектор?!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: