Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Медиите в Англия с подъл удар под кръста срещу Кубрат Пулев
Автор: Екип Ruse24.bg 09:12 / 11.12.2020Коментари (2)793
©
Продължават ударите под кръста от страна на англичаните по адрес на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев преди съботния му мач срещу Антъни Джошуа за световните титли във версии WBA, WBO, IBF и IBO на свръхтежката категория за професионалния бокс. Британските медии започнаха да настройват своите сънародници срещу Кобрата, след като преди няколко дни от щаба на Ей Джей отказаха да допуснат български медии да отразят мача от мястото на събитието "Уембли Арена“ в Лондон.

Най-новият подъл номер на англичаните е публикуването на някои от скандалите, съпътстващи кариерата на Кобрата. Водещият таблоид на Острова "Sun“ припомня за обвиненията в сексуално посегателство и расистки коментари, направени от български боксьор. Пулев бива описван като доста противоречива личност.

Доста подробно се разказва за скандала с целувката  с Джени Суши в началото на 2019 година. Англичаните твърдят, че коментар на Кубрат Пулев за Антъни Джошуа е расистки. Те припомнят случай, в който българинът твърди, че единственото, с което Ей Джей е по-добър от него е, че има по-хубав тен. Британските таблоиди не пропускат да разкажат и за връзката на Кобрата с певицата Андреа, която ще го подкрепя в събота вечерта в залата в Лондон.

В същото време един от спаринг-партньорите на Джошуа направи коментар, който има за цел да уплаши българския претендент за световните титли. Германецът Петер Кадиру, който има баланс 10:0 на професионалния ринг, беше част от специализирания лагер на Джошуа в Шефилд.

"Джошуа е изключително подготвен за мача. Движи се добре. Правият му удар вече е по-бърз, а експлозивната му дясна ръка и крошетата са доста болезнени. Освен всичко друго, той е изключително концентриран върху мача и постоянно работи за минимизиране на грешките. Напълно съм сигурен, е Ей Джей ще нокаутира Пулев. Той е във върхова форма и на подходящите години, а Пулев от своя страна е на 39 година“, заяви Кадиру, цитиран от Гонг.

Германският боксьор попадна в лагера на Джошуа чрез мениджъра Бернд Бонте, който преди години работеше с Владимир Кличко. Именно Бонте е този, който през 2014 година кани Антъни Джошуа за спаринг-партньор на украинеца преди мача му с Кубрат Пулев.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най смешния боксюр хахахахах браво на джошуа
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: