Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Крум Савов: Кубрат Пулев е огледален образ на Бойко Борисов
Автор: Екип Ruse24.bg 10:01 / 15.12.2020Коментари (20)1296
©
"Предварително шансовете за победа на Кубрат Пулев бяха не повече от 20-30%“, каза пред БНР журналистът Крум Савов в коментар на боксовата среща Пулев - Джошуа. По думите му фактът, че Кобрата е стигнал до този мач, е уникално признание за качествата му, труда и волята.

"Кубрат е много разузнаван и разгадан състезател, отдавна е в елита на Топ 10 на професионалния бокс. Той е доста предвидим. Английските коментатори подчертаваха, че Кубрат Пулев е еднопластов боксьор. Както и Палми Ранчев - една интересна фигура в бокса - потвърди, че Кубрат е продукт на една стара школа - съветската, в която аматьорският стил на боксиране не върши работа на професионалния ринг. Пак е постижение, че с този маниер Кубрат стигна до два мача за световна титла“.

Според Савов провокативното, арогантно и агресивно поведение, много често изкуствено инспирирано и преиграно, е част от това шоу:

"Кобрата е част от това шоу, друг е въпросът колко му отива. Кубрат можеше да се държи по-смирено и по-спортсменски преди и след мача. ... Антъни Джошуа е великолепна реклама на спорта. Елегантен и като визия, и като поведение, и като изказ, доста интелигентен като начин на изразяване, като послания, които отправяше преди и след мача, като уважение към съперника, към публиката, към българския народ - с приятелски изречения, които отправи. Джошуа остана на тази висота, Кубрат не успя, той е егоцентричен, нарцистичен типаж. Той е огледален образ на Бойко Борисов“.

Крум Савов посочи, че напоследък не е много добро известното за всички приятелско отношение между боксьора и министър-председателя.

Според фенове на Кобрата лек разрив между него и Борисов е настъпил след загубата му от Кличко, когато премиерът не го е посрещнал на аерогарата“, коментира той и добави, че Борисов обича да общува само с победителите.

Пулев има шансове в политиката, категоричен беше журналистът.

Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021 »
05.01.2021 »
23.12.2020 »
15.12.2020 »
14.12.2020 »
13.12.2020 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пулев издържа много на бой,но не притежава вроден талант на боксьор (за разлика от суперталанта Ивайло Маринов).Кубрат е абсолютен случайник в големия спорт.Пожелавам му никога повече да не се занимава с бокс,защото доверието и надеждите ми преди мача с Джошуа, се сринаха до нулата след като видях огромната разлика в класата и подготовката на двамата боксьори.Жалко.
0
 
 
Кой е вашият, залагам на Нинова!? рџ?‚
0
 
 
Абе, Круме, много си компетентен, а СлаФчу е огледален образ на Мултигруп и мутрите, на Радев и на всички комуняги! Твоят ментор на който си продаде задните части въобще не е нагъл, арогантен, надменен и пр. Първо си виж твоята къща, тогава гледай в чуждата, нагаждачо!
0
 
 
крумчо е журналист,колкото радеФ е политик!Миризливо и рядко лайно,което търси популярност!
0
 
 
Виж спортното журналистче да кажа, че освен да хващаш бутилката за друго не ставаш! Той кобрата щом се качва за втори път на ринга за световно значи има акъл със сигурност повече от теб госпожо Савова!
+1
 
 
Тоя пък се взе насериозно. И той компетентен
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 15.12.2020 г.
0
 
 
Точно в десятката на таргета! Впрочем, това всички го видяха, ама като има забулени герберчета - техен си проблем.
0
 
 
И ти имаш шанс на кьор софрите. Като Джошуа си.А шанс в политиката имаше Кличко. Тоя нашия може да стигне до общински съветник или депутат,но доста време ще е "черен Петър".
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: