Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хищницата от "Маскираният певец" : Яд ме е, че профуках наградата от друго шоу, което спечелих
Автор: Екип Ruse24.bg 14:55 / 27.12.2020Коментари (0)868
©
Победителката от "Х Фактор" през 2015 г. Християна Лоизу се размина на косъм от голямата награда, след като остана втора в "Маскираният певец" с костюма на Хищницата. Гласовитата певица от Кипър се надявала да победи, за да сбъдне голямата си мечта – да има собствен дом. Преди 5 години, когато спечели в четвъртия сезон на музикалното риалити, тя получила 50 000 лв. и запис на сингъл. Тогава Християна заяви, че ще използва финансовата печалба, за да инвестира в бъдещето си. С парите обаче си купила кола, микрофон, колело и подаръци за семейството си. 

"По принцип не съм човек, който много лесно харчи. Сега в тези трудни времена правя равносметка и си викам "Защо не постъпих по друг начин?" Много съжалявам, че похарчих печалбата от "Х Фактор" и не си купих жилище. Още живея под наем с приятеля ми Боби. Тогава не разсъждавах правилно. Не можех да предвидя, че след 5 години ще дойде коронавирус и ще спрат всички участия", призна певицата. 

След като спечели музикалното предаване, графикът й бил препълнен с участия, но така и не успяла да спести за апартамент. Тя се преместила от слънчевия Кипър в мъглива София, а причината бил именно любимият й човек – репортерът Борислав Борисов. Боби Стар, както е известен журналистът, се изявява веднъж седмично със своя рубрика във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" по "7/8 ТВ", а преди това имаше свое светско предаване онлайн. 

"Реално се познаваме от доста време покрай работата ни. Той е журналист, водещ, беше ми взел няколко интервюта. Покрай събития се бяхме срещали. Но се видяхме и в Кипър, колкото и странно да звучи. Там се видяхме миналото лято и изведнъж любовта пламна", откровена е за личния си свят Християна. Още в началото на връзката си те заживели заедно, но под наем. Боби бил единственият човек, на когото Християна разкрила тайната си, че е Хищницата. Заради пандемията от коронавирус участията й отпаднали, а Боби любопитствал къде ходи до късно в събота вечер, затова била принудена да му каже, че участва в "Маскираният певец". Християна не му разкрила точно коя е и Боби се колебаел дали е Булката или Хищницата. Едва след третия концерт разбрал коя е. 

Първоначално, дизайнерката на костюмите Кремена Халваджиян определила Християна да носи костюма на Макарона. Шивачките й взели мерки и след месец и половина певицата отшила за първа проба на костюма. Едва тогава разбрала, че маската й е променена и ще бъде Хищницата. Заради изолацията и липсата на ангажименти, Християна напълняла през лятото с 5 килограма, но Кремена я предупредила, че има месец и половина, за да ги свали и да изглежда перфектно в костюма. Певицата минала на режим, започнала да пие много вода и да тича в парка. Второто място в "Маскираният певец" й донесло хонорар от 15 000 лв., който този път решила да похарчи по-разумно, от наградата си в "Х Фактор", пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: